Dacă Piedone s-ar retrage, Firea ar recâștiga Primăria Capitalei, relevă datele ultimului sondaj

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

Un sondaj realizat de compania Epsilon, la comanda PSD, arată că Nicușor Dan, actualul primar al Capitalei, este cotat cu cele mai mari șanse

Ultimul sondaj relevă că Nicușor Dan este cotat cu 29% din intențiile de vot ale bucureștenilor. Candidatul independent, susținut de Alianța Dreapta Unită, este urmat de Gabriela Firea (PSD) – 25 %, Sebastian Burduja (PNL) – 17 %, Cristian Popescu Piedone (PPUSL) – 16 %. Mihai Enache (AUR) și Diana Șoșoacă (SOS România) au fiecare câte 4 procente. Cercetarea sociologică a fost realizată de Epsilon, la comanda PSD.

Sondajul Epsilon mai arată că, dacă duminica viitoare ar fi alegeri și Cristian Popescu Piedone s-ar retrage, Gabriela Firea s-ar clasa pe primul loc (35%), urmată de Nicușor Dan (31%), Sebastian Burduja (19%), Diana Șoșoacă (6%) și Mihai Enache (5%).

Sondajul Epsilon a fost realizat pe un eșantion de 5.112 persoane. Marja de eroare la nivelul întregului eșantion: ±5%, la un nivel de încredere de 90%. Metoda de culegere a datelor: Chestionar online, targetat pe categorii socio-demografice conform distribuției din populația adultă a Municipiului București. Sondajul a fost realizat în perioada 20-22 mai 2024.

Povața lui Hellvig dată liberalilor: Ocoliți Dealul și Valea!

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Șoc la SRI / Generalii Bizadea și Ciocârlan și-ar fi scris demisiile
Se tot discută în spațiul public că doar Florian Coldea și Dumitru Dumbravă sunt scoși ...