Surpriza ultimului sondaj: Gabriela Firea îl egalează pe Nicușor Dan

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Ultimul sondaj apărut în spațiul public anunță o surpriză: Gabriela Firea l-ar fi ajuns din urmă cu opt zile înainte de data alegerilor locale.

Prognozele referitoare la polarizarea luptei pentru fotoliul de primar general se confirmă, Gabriela Firea reușind înainte cu o săptămână de vot să-l egaleze pe Nicușor Dan, ambii fiind cotați cu 28% în opțiunile de vot ale bucureștenilor. În clasament au urcat și reprezentanții PNL și AUR, Sebastian Burduja având un scor de 18%, respectiv Mihai Enache cu 12%. Sondajul confirmă și prăbușirea lui Piedone, acesta înregistrând acum 12%, după ce la începutul precampaniei era cotat cu scoruri de aproape 40%, scrie solidnews.ro.

La votul pentru Consiliul General al municipiului București conduce PSD, cu 28%, urmat de ADU cu 25%, pe locul 3 fiind PNL cu 22%. AUR ar capta 15% din opțiunile de vot ale bucureștenilor, iar PUSL a fost măsurat la limita pragului electoral de 5%.

Cozmin Gușă îl îngroapă pe Mircea Geoană

INSOMAR a măsurat și intenția de vot a bucureștenilor pentru candidații anunțați deja pentru prezidențiale (sau prezumați din partea partidelor), pe primul loc aflându-se Nicolae Ciucă (PNL) cu 21%, urmat de Marcel Ciolacu (PSD) cu 18%. Pe locurile 3 și 4 se află independenții Cozmin Gușă și Mircea Geoană, cu 16 %, respectiv 9%. Cătălin Drulă (ADU) ar fi votat de 7% dintre bucureșteni, iar Diana Șoșoacă, ce are un scor neglijabil pentru PMB, ar fi votată la prezidențiale de către 4% dintre votanți. Pe ultimele două locuri sunt Dacian Cioloș (Reper) cu 3% și Silviu Predoiu (independent) cu 2%. În sondaj apar 11% ce preferă un alt candidat, ce se poate prezuma c-ar fi în mod majoritar opțiunile pentru George Simion (AUR), ce nu și-a anunțat încă decizia de a candida la prezidențiale, respectiv 9% ce sunt nehotărâți sau nu știu încă cu cine vor vota.

Sondajul INSOMAR are o eroare de plus/minus 3,1%, la un nivel de încredere de 95%, iar validarea eșantionului s-a realizat pe baza ultimelor date ale INS.

În Maramureș, liberalii conduc detașat în sondaje / Gabriel Ștețco pleacă favorit în cursa pentru președinția Consiliului Județean

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Dan Motreanu a biruit în lupta pentru „drumul de fier:” București-Giurgiu
Lupta președintelui PNL, Dan Motreanu, pentru calea ferată București-Giurgiu s-a încheiat cu succes. După 19 ...