Daniel Tudorache: George Tuță și Clotilde Armand au aceiași șefi din Statul Paralel

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

În emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă la Radio Gold FM, Dan Tudorache, candidat independent pentru primăria Sectorului 1, a vorbit despre desfășurarea alegerilor de la Sectorul 1, despre impostura unora dintre candidați și legăturile acestora cu exponenții Statului Paralel, dar și despre alegerile pentru PMB.

Dan Tudorache i-a îndemnat pe rezidenții Sectorului 1 să meargă la vot anul acesta, chiar dacă au fost profund dezamăgiți de fraudarea alegerilor din 2020. Anul acesta e diferit și este foarte importantă exercitarea dreptului de vot a cât mai multor cetățeni. Dan Tudorache a reamintit auditoriului că, deși înainte de alegeri și în exit poll avea un scor mult mai bun în sondaje decât cel al actualei primărițe, Clotilde Armand, alegerile din acel an au fost fraudate la Sectorul 1, fapt dovedit ulterior. Dan Tudorache chiar a făcut o plângere împotriva procurorului Biroului Electoral de Sector, considerându-l vinovat pentru întreaga situație. În 2020, în plină pandemie, procurorul Biroului Electoral de Sector s-a testat de Covid, conform procedurilor, iar testul a ieșit pozitiv. S-a decis sistarea imediată a activității din Birou pentru cel puțin 24 de ore, termen la care trebuia efectuat un al doilea test. După ce personalul a părăsit incinta, camerele de supraveghere au surprins niște indivizi care au intrat în Biroul Electoral de Sector, existând și martori care au văzut oameni ce cărau saci în ziua cu pricina.

Procurorul de caz a vrut să anunțe public ce a constatat, alegând să ofere un interviu unui post de televiziune cu audiență destul de mare, într-o emisiune a lui Denise Rifai. S-a făcut promo pentru emisiune, dar interviul nu a mai avut loc niciodată, din cauza presiunilor care au fost exercitate asupra postului TV și asupra celor implicați. Ulterior, procurorul SIIJ Sorin Iașinovschi i-a mărturisit politicianului Dan Tudorache că trebuie să se retragă din sistemul juridic, pentru că se teme pentru viața sa sau pentru consecințele pe care le-ar putea stârni dezvăluirile pe care le-ar face. Aceasta a fost ampla operațiune de fraudare a alegerilor, orchestrată de Statul Paralel la Sectorul 1 al capitalei în anul fatidic 2020. Clotilde Armand a avut susținerea inclusiv a premierului de atunci, Ludovic Orban, dar și a generalului Florian Coldea, cel care a gândit toată operațiunea și a manevrat-o pe Armand din umbră.

Dan Tudorache a mai dezvăluit și că unii dintre candidații de la Sectorul 1 și-au făcut buletine fictive și s-au înscris cu domicilii fictive tocmai pentru a putea intra în cursa electorală. Unul dintre aceștia este chiar George Tuță, care nu are domiciliul în Sectorul 1, dar a mințit cu nerușinare un public întreg în cadrul unei dezbateri organizate în weekend în Parcul Herăstrău. George Tuță este parlamentar, deci lucrează în Sectorul 5, nu în Sectorul 1, așa cum susține el. „Și George Tuță, și Clotilde Armand au aceiași șefi din Statul Paralel. Au și apărut imagini cu gașca lui Tuță: Coldea, Kovesi, Dumbravă, lipsind doar Hellvig. Acești șefi din umbră au dorit să meargă în tandem, și cu Clotilde, și cu Tuță, ca indiferent cine câștigă să le meargă lor bine”, a punctat Dan Tudorache.

CMF 24240446

Sursă articol: SolidNews.ro

Daniel Tudorache o susține pe Gabriela Firea

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Sebastian Burduja: administrația Nicușor Dan nu e de dreapta
Candidatul Sebastian Burduja, susținut de PNL, pentru Primăria Capitalei, a mărturisit în cadrul unui interviu ...