PNL conduce clasamentul votului politic în Ardeal și Banat

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC Principal

Partidul Național Liberal este pe primul loc la votul politic din Transilvania, înaintea alegerilor locale din 9 iunie, susține publicația stiripesurse.ro

Cele mai recente sondaje de opinie privind alegerile locale arată că PNL conduce clar, cu 27% din intențiile de vot exprimate în județele din Ardeal și Banat, fiind urmat de UDMR și PSD, ambele având câte 20%. Pe locul patru în intențiile de vot este AUR, cu 10%, în timp ce Alianța USR-PMP-FD are doar 7% din intențiile de vot.

Cercetările sociologice arată o scădere puternică a Alianței USR-PMP-FD în regiunea Ardealului și Banatului, dar și o scădere a AUR

În același timp, scorul ridicat al PNL în Transilvania arată sprijinul puternic al publicului pentru primarii liberali, care conduc cea mai mare parte dintre orașele regiunii și care, foarte probabil, vor fi realeși aproape în totalitate pe 9 iunie.

Intențiile de vot pentru alegerile europarlamentare din zona Transilvaniei indică o victorie clară pentru Alianța PSD PNL, care are peste 40% în intențiile de vot, urmată de UDMR, cu 20%. Nici în alegerile europarlamentare Alianța USR-PMP-FD nu reușește să depășească bariera celor 10%, având doar 8% din opțiunile alegătorilor din Ardeal și Banat.

CMF: 21240015

Sebastian Burduja: administrația Nicușor Dan nu e de dreapta

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Nicolae Robu: Am fost toată viața un luptător
Nicolae Robu luptă pentru un nou mandat de primar al Timișoarei, împotriva lui Dominic Fritz, ...