Rareș Bogdan critică guvernanții ce-și pun victoriile naționalei la butonieră

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC Principal

Unii încearcă să își pună și performanțele echipei naționale în portofoliu, a declarat ironic eurodeputatul Rareș Bogan, prim-vicepreședinte PNL, duminică, la Special B1 cu Eli Roman.

Referitor la tema din agenda publică a guvernului, liderul liberal susține că la nivelul populației nu există o preocupare referitoare la data organizării alegerilor prezidențiale. “Pe datele pe care eu le am în momentul acesta în fața mea, în biblioteca de acasă, trei sondaje de opinie și două focus grupuri destul de ample îmi arată extrem de clar, subiectul acesta nu există pe stradă, nu există în piață, nu există în mall, nu există în aeroport. În aeroport există aer insuportabil și o proastă administrare a unei situații”, a declarat Rareș Bogdan.

Referitor la faptul că românii s-au unit în jurul parcursului entuziasmant pe care îl au „tricolorii” la EURO 2024, Rareș Bogdan a spus: „Asta e datorită echipei naționale și federației, nu datorită PNL și PSD, USR, AUR. Românii s-au unit datorită unor tineri și a unei federații, și a unui antrenor care vin cu o viziune, nu datorită Guvernului României, ca să fie lucrurile clare. Noi n-am acordat niciun sprijin”.

Rareș Bogdan: Guvernele succesive n-au făcut absolut nimic pentru sportul românesc

„Ca să fie lucrurile clare, că am văzut că unii încearcă să își pună și performanțele echipei naționale în portofoliu. Guvernul României, guvernele succesive ale României n-au făcut absolut nimic pentru sportul românesc, așa că ar trebui să lase capul în pământ și să îi felicite, la fel ca toți românii, pe acești băieți minunați. Că nu e apanajul Guvernului că echipa are performanțe”, a declarat prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, supărat că unii politicieni își iau laurii victoriei naționalei de fotbal.

Elena Lasconi – mega susținere useristă la președinția României

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Dreapta franceză, o primă lovitură dată lui Macron
Conform primelor estimări, după închiderea urnelor la alegerile anticipate legislative din Franța, Partidul Reunirea Națională ...