Contrabandiști cu căruțe, prinși de grănicerii ucraineni

Valentin Borcea INTERNATIONAL Principal

Patru contrabandiști care voiau să introducă ilegal în România 5000 de pachete de țigări au fost prinși de grănicerii ucraineni din regiunea Cernăuți, foarte aproape de frontiera ucraineano-română.

Inedit este modul cum erau transportate țigările de contrabandă: cu patru căruțe trase de cai, care mergeau în convoi prin pădurile Bucovinei de Nord.

Grănicerii au reușit să rețină doi dintre căruțașii traficanți, dar ceilalți doi au reușit să fugă și să se ascundă în codrul bucovinean.

Această variantă low-tech este în antiteză cu captura făcută de vameșii maramureșeni în iunie, care au prins o dronă ce transporta țigări.

Ucraina este una dintre sursele favorite pentru produse din tutun de contrabandă, deoarece sunt mai ieftine ca în România. Un pachet de țigări în țara vecină este de circa 10 lei, în timp ce pe piața românească, prețurile sunt cu cel puțin 60% mai mari. De asemenea, traficanții profită de terenul accidental și împădurit de la granița româno-ucraineană ca să se ascunde de grăniceri.

România și Ucraina au o frontieră de 650 de kilometri, dintre care 274 de kilometri este frontieră terestră, 344 de kilometri este frontieră fluvială și 32 de kilometri, frontieră maritimă

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Slovacia mulțumește României pentru eliberarea țării de naziști
Ministrul slovac de Externe, Miroslav Lajčák, i-a transmis omologului său român, Teodor Meleșcanu, aflat în ...