Curse ieftine spre inima Europei. Cu doar 19,99 Euro. Vezi destinaţiile!

Ion Mihalcioiu ACTUALITATE INTERNATIONAL Principal

Se reiau cursele ieftine din România către destinaţiile din vest.

Wizz Air a anunţat recent lansarea a două noi rute către una dintre cele mai populare destinaţii pentru români, extinzând astfel oferta Wizz Air spre Europa.

Cele două rute au ca destinaţie Germania, de la Sibiu spre Karlsruhe/Baden Baden şi de la Suceava către München Memmingen. Ambele rute încep din 17 iunie, dar pasagerii români îşi pot planifica încă de acum deplasările în aceste oraşe, biletele fiind deja disponibile pe wizzair.com cu preţuri începând de la 99 RON / 19,99 EURO.

Citiţi!

40.000 de euro de la stat pentru români întorși acasă

 

BadenBaden devine a cincea destinaţie WIZZ din Germania de la Sibiu, după Frankfurt Hahn, München Memmingen, Dortmund şi Nürnberg, iar noua rută ajută la extinderea acoperirii geografice a reţelei Wizz Air din această parte a Europei atât de des folosită de către români.

Prima legătură a Moldovei cu Germania

Noua rută de la SUCEAVA către München Memmingen reprezintă prima legătură a MOLDOVEI cu Germania, oferind astfel noi oportunităţi de călătorie la preţuri reduse în această parte a Europei. Germania devine cea de-a treia ţară în reţeaua WIZZ de pe aeroportul din Suceava după Marea Britanie si Italia.

Memmingen, situat la 113 km de Munchen, are peste 150 de restaurante, cafenele şi baruri. Muzeele, expoziţiile şi teatrele oferă clipe de neuitat. Calendarul festivalurilor, care este plin de evenimente precum Ziua Pescarilor, Festivalul Copiilor, Festivalul oraşului, Memmingen in Bloom, Târgul sau Piaţa de Crăciun, invită localnicii şi vizitatorii să cinstească împreună.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
LIVIU DRAGNEA: “Ei fac CIRC, noi facem AUTOSTRĂZI”
Un om de afaceri din Suceava a încercat să oprească ieri ceasurile românilor la 15,15 ...