Firea – Dragnea, marea împăcare din PSD. Vezi cine pierde!

Alina Maria Bogdan POLITIC Principal

Când Gabriela Firea avea probleme de sănătate, Liviu Dragnea a sunat-o să o întrebe cum se simte şi dacă are nevoie de ceva, spunându-i că-i oferă tot sprijinul. Este informaţia pe care Bogdan CHIREAC a livrat-o ieri seara pe România.tv, anunţând-i cu titlul de “marea împăcare dintre cei doi.”

„Este o veste proastă pentru opoziţia PSD dacă domnul Dragnea şi doamna Firea revin în aceeaşi barcă. Primul afectat va fi Pro România care spera, la un moment dat, că va culege roadele influenţei politice a doamnei Firea şi a deputaţilor de Ilfov care au părăsit PSD. Doamna Firea este o persoană cu mare influenţă în PSD. Gândiţi-vă că totuşi a încercat un puci în toată puterea cuvântului, care era cât pe-aici să-i reuşească în septembrie anul trecut. Liviu Dragnea chiar s-a întrebuinţat pentru a face faţă.

Apoi sigur, doamna Firea a intrat într-un con de umbră dar totuşi, dacă revine cu adevărat în barca PSD-ului, este o veste foarte proastă şi pentru opoziţia politică şi pentru statul subteran. Pentru că doamna Firea reprezenta o breşă importantă prin care se putea strecura influenţa statului subteran. Dacă breşa este închisă, atunci sigur că PSD va fi mai întremat pentru încercările care urmează”, a declarat Bogdan Chirieac.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cum va fi VREMEA de Paşti?
În săptămâna 22 – 29 aprilie, cunoscută şi săptămâna patimilor, temperatura medie a aerului va ...