Simona HALEP a fost cerută în căsătorie. Vezi când va avea loc nunta!

Dragoș Nelersa SPORT tenis TENIS

Zori de nuntă se prefigurează în familia Halep. Miliardarul aromân Toni Iuruc i-a cerut lui Stere mâna fiicei sale, notează presa de cancan. Obiceiul la aromâni este să se căsătorească între ei. Viitorul ginere a divorţat de prima soţie şi recent şi de a doua. El are mai multe afaceri, inclusiv firme de publicitate. E cu 13 ani mai mare ca Simona. Faptul că a fost căsătorit de încă două ori nu pare a fi un impediment pentru Stere HALEP.

La Wimbledon, Toni a avut o prezenţă discretă.

CITEŞTE şi :  THE SUN: Simona Halep câștigă Wimbledon-ul și o zdrobește pe Serena Williams într-o apariție uimitoare

Zilele trecute a cerut-o de nevastă de la tată pentru a se căsători cu ea. Stere le-a cerut să nu se grăbească. Să aştepte US Open de anul viitor, iar după acest turneu să facă nunta de vis.

Recent, Simona Halep a oferit detalii despre cum  ar vrea să arate nunta ei. „Nunta aș vrea să fie în România. Nu știu dacă aici, la mare, în Constanța, sau în altă parte. N-aş vrea să visez ceva şi să nu-mi iasă, dar aş vrea să am alături cât mai mulţi oameni, familia şi prietenii”, a declarat Simona Halep.

Nu ştim când va avea loc bîșearea, logodna mică. Atunci când tatăl bărbatului se duce la casa fetei alături de pețitor și de viitorul ginere şi beau țuică, iar fata sărută mâna viitorului socru, după ce acesta îi dă un ban. Din momentul acela, se consideră că fata este logodită.

Sportiva a explicat că își dorește foarte mult ca, după retragerea din tenis, să întemeieze o familie și să se dedice 100% copiilor ei, scrie cancan.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Noua SEXI BOMBĂ a lui TRAIAN BĂSESCU. Vezi imagini!
Internetul a fost pur şi simplu invadat de pozele fostului preşedinte Traian Băsescu în timp ...