Consilier liberal: În partidul PLUS se ascund drăcușori socialiști

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Fostul candidat PNL-USR-PLUS la Primăria Sectorului 3, Adrian Moraru, acum consilier general, critică dur afirmația Andreei Moldovan, secretarul de stat de la ministerul sănătății, care a spus că oamenii trebuie să se obișnuiască să aibă magazine cu orar redus.

El susține că pe listele PLUS s-au ascuns fel de fel de drăcușori socialiști. „De câțiva ani tot răsar comuniști,” a spus consilierul care nu a trecut linia electorală din toamna anului trecut, în alegerile de primari.

citește și: Minunata lume nouă a comisarului Anisie / Fost șef DGA, soț al președintei PNL sector 2, a ajuns consilier al viceprimarului

“De câțiva ani de zile tot apar comuniști din zona PLUS. Doamna asta vrea să ne spună cum să ne trăim viața. Pentru că, nu-i așa, ăsta e rolul statului: să ne spună cu ce să ne îmbrăcăm, la ce oră să ne trezim, la ce oră să mâncăm șamd. De ce nu ne băgați cartele ca în comunism cu viză de la magazin: ai fost la Mega, te bifează ăia și a doua oară nu mai ai voie să mai intri pe ziua respectivă.

Oricât de spălăței arată la CV sau la imaginea legendată de UM Presă în ei zace un drăcușor socialist. Apropo, urmează curând Paștele. Să vedeți omor in magazinele închise la 18:00”, a scris Adrian Moraru pe pagina sa de Facebook.

Adrian Moraru este consilier general din partea PNL.

În imagine, caricatura lui DOUG FORD, primarul progresist al metropolei Toronto, purtată la mitingul antisocialist de sâmbătă.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
VIDEO / Proteste anticomuniste în Toronto
În fiecare sâmbătă, creștinii mărșăluiesc, de șase luni de zile, pe străzile metropolei Toronto (Ontario), ...