Tort-de-bumbac

DIN SECRETELE BUCĂTĂRIEI JAPONEZE / Tortul de bumbac (video)

Marius Ghilezan ACTUALITATE Diverse Principal

Rețeta TORTULUI DE BUMBAC este o combinația perfectă de pandișpan și prăjitură cu brânză, atât ca gust, cât și ca textură.
Nu este prea dulce, precum alte prăjituri. Este ușor acidulată, dar extrem de pufoasă. Are un gust paradisiac. Și Ceea ce îmi place la acest tort delicios este că nu este prea dulce așa cum pot fi unele prăjituri.
I se mai spune prăjitura de bumbac.
Pentru pregătirea sa, cremă de brânză, ouăle și untul trebuie să fie la temperatura camerei. Cu aproximativ două ore inainte de a face prăjitura, scoatem crema de brânză și untul din frigider. Cu aproximativ o oră înainte, scoatem și ouăle din frigider. Crema de brânză și untul trebuie sa fie moi și tartinabile pentru această rețetă. Dacă ingredientele nu sunt gata, introduceți-le în cuptorul cu microunde la putere scăzută timp de aproximativ 15-20 de secunde.

DIN SECRETELE BUCĂTĂRIEI JAPONEZE

Ouăle sunt cel mai ușor de pregătit când sunt reci. Albusurile se bat spuma la temperatura camerei pentru a obtine cea mai pufoasa textură.

Utilizați o tavă rotundă cu o rază de 20 cm. Tapetați tava astfel încât hârtia de copt să fie cu aproximativ 2 cm deasupra tăvii. Peretele hârtiei de pergament oferă suport, deoarece tortul se ridică la aproximativ 3 cm înălțime, pe timpul coacerii.
Vasul de copt se pune într-un vas mai mare cu apă. Aburii sunt cruciali, pentru că această compoziție se coace mai mult, recomandă Runawayrice.com.

Ingrediente

5 ouă mari, ținute la temperatura camerei
Un sfert de linguriță de tartar
1/2 cană zahăr
300 gr cremă de brânză, la temperatura camerei
1/2 cană de lapte, cu conținut scăzut de grăsimi
1/4 cană de unt nesărat, la temperatura camerei
1 lingură suc de lămâie
1/4 cană făină universală
2 linguri amidon de porumb
Tavă rotundă cu arc de 20 cm.

Treceți la treabă! TORTUL DE BUMBAC nu mai are stare

Tapetați partea inferioară și laterală a tăvii cu hârtie de copt.
Umpleți până la jumătate o tavă mai mare cu apă. Puneți-o în cuptor pe gratarul cel mai de jos. Preîncălziți cuptorul la 157 C.

Separați ouăle și puneți albușurile într-un bol de mixare și gălbenușurile într-o cană de măsură.

citește și: Tânărul „comunist” Gabriel Boric a câștigat alegerile prezidențiale din Chile

Bateți albusurile în ritm moderat, timp de 30 de secunde. Măriți viteza la mixer, încă un minut.  Puneți pasiune. Așa iese mai bine TORTUL DE BUMBAC. Adăugați crema de tartar. Măriți viteza la Mediu / Mare și bateți până când albușurile încep să se îngroașe. Adăugați 1/4 cană de zahăr treptat. Continuați să bateți până când albușurile ajung la o textură acceptabilă. În total, vreo trei minute pe mixer.

VIDEO / Prepararea TORTULUI DE BUMBAC

Într-un bol separat, adăugați crema de brânză și laptele. Se amestecă la viteză mică până când compoziția devine cremoasă și netedă (aproximativ 2-3 minute). Adăugați untul, 1/4 cană de zahăr și zeama de lămâie și bateți timp de un minut. Adăugați făina și amidonul de porumb și amestecați încă un minut. La final adaugăm gălbenușurile și amestecăm încă un minut.

Adăugați 1/3 din albușurile spumă și amestecați ușor în aluat până se încorporează în mare parte. Adăugați încă 1/3 și pliați ușor. Adăugați 1/3 rămasă și pliați ușor. Acțiunea trebuie făcută de cel puțin trei ori.

Instrucțiuni

Cuptorul trebuie să fie încins. În tava mare jumătate plină cu apă se pune tava cu aluatul bine întins. Netezim compoziția cu o spatulă. Încercați să scăpați de bulele de aer.
Puneți tava cu aluat în baia de apă și coaceți tortul timp de 1 oră și 10 minute. Verificați dacă tortul este gata introducând o scobitoare în centrul prăjiturii. (Ar trebui să iasă curat.) Coaceți tortul încă 10-15 minute pentru a se rumeni blatul.

Opriți cuptorul și crăpați ușor ușa (aproximativ 2-3 cm) și lăsați Tortul de bumbac să se răcească în cuptor timp de 1 oră.
Scoateți TORTUL DE BUMBAC din tavă. Se pune pe o farfurie Și se pune la frigider, pentru cel puțin 4 ore.
Se servește cu fructe proaspete, piure de fructe, sos de ciocolată, frișcă etc.

Toată compoziția are numai 265 de calorii.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
În fața Curții Supreme s-au adunat mai mulți protestatar
Rusia scoate în afara legii “Memorialul” victimelor stalinismului
Curtea Supremă a Rusiei a decis închiderea Societății “MEMORIAL,” care avea o bază de peste ...