Liberalii constănțeni se laudă că au obținut 300 de milioane de euro de la guvern

Alina Maria Bogdan POLITIC

Cu mare pompă, liberalii constănțeni anunță că au reușit, ceea ce nimeni înaintea lor nu au putut, să obțină sume record pentru construcția unor spitale noi.

”Nicio administrație, indiferent de coloratura politică, nu a obținut, până în prezent, finanțare pentru spitale noi în Constanța. Administrațiile liberale CJ Constanța și Primăria Municipiului Constanța au înregistrat o reușită istorică, cu două proiecte critice finanțate din fonduri europene, prin PNRR”, a remarcat președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă.

Municipiul Constanța va avea, din vara anului 2026, două spitale nou construite și dotate din fonduri europene, prin PNRR. Valoarea proiectelor se apropie de 300 de milioane de euro, susține un comunicat de presă al filialei.

De asemenea, s-a reușit finanțarea unui spital cu dublă întrebuințare: cardiologic și oncologic, în Constanța nemaiexistând demult servicii medicale publice pentru bolnavii cu afecțiuni oncologice, bolnavii de cancer fiind obligați să caute tratament în alte localități, mai ales în București. Unitatea spitalicească nouă are prevăzute peste 100 de paturi, inclusiv ATI împărțite pe cele două secții. Inițiatorul proiectului, primarul Constanței Vergil Chițac a declarat că noua construcție va fi amplasată pe un teren de aproximativ două hectare, proiectul fiind gândit și creionat chiar înainte de aprobarea și negocierea PNRR.

Doi europarlamentari liberali se tem de Greblă

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
O nouă rundă Nica-Robu, încheiată fără rezultat
Actualul președinte al PNL Timiș, Alin Nica, a avut o nouă rundă de negocieri cu ...