Administrația Fritz distruge identitate alb-violetă a Timișoarei, dezvăluie Lia Lucia Epure

Marius Ghilezan ACTUALITATE ECONOMIC POLITIC

Viceprimarul Timișoarei, Ruben Lațcău, ascunde culorile galben-negre ale noilor tramvaie achiziționate din Turcia, dezvăluie jurnalista de investigații Lia Lucia Epure, în Ziua de vest.

În timpul vechii administrații Gheorghe Ciuhandu și Nicolae Robu, suporterii protestau până și la nuanțele violetului tramvaielor. Le-au dat celor din Primărie și codurile Pantone.

Dregătorul Lațcău a făcut șase ani de școală, în loc de patru

”Dregătorul Lațcău, absolvent al Facultății din Oradea – șase ani, în loc de patru, a decis că tramvaiele achiziționate de primăria din Turcia, de la firma Bozankava, trebuie să fie galbene. De fapt, galben cu negru. Sunt culorile unui drapel, dar nu al nostru (…) Turcii, fericiți că vor trimite tramvaiele galbene spre Timișoara, au făcut postări pe Twitter și pe Facebook, arătând ” operele de artă” ale transportului în comun în Timișoara. Scandalul culorilor însă explodase pe rețele, iar ”rubenii” și ai lor au decis că nu este bine să fie afișate tramvaiele. Așadar, comunicațiile merg bine, internet este peste tot, iar turcii au scos postările. Ruben este aparent mai calm, dar dacă nu se mai trezește noaptea, la trei, pentru COLTERM, acum are un motiv mai bun să vegheze: să intre în temele de identitate ale Timișoarei și să o distrugă cât poate. Prea mult nu va putea, chiar și cei mai răi dictatori din lume aveau mai multă inteligență. E nevoie de inteligență, chiar și pentru unii diavoli,” a scris Lia Lucia Epure.

Foto: tramvaie din Milano

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Timișoara va avea cel mai mare stadion din provincie, anunță Alin Nica
Alin Nica, președintele liberal al Consiliului Județean Timiș, a anunțat, miercuri, 31 mai 2023, că ...