Doi grei ai PNL cere ieșirea de la guvernare / ”PNL nu trebuie să fie brelocul PSD”

Marius Ghilezan Uncategorized ACTUALITATE POLITIC Principal

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a cerut azi ieșirea de la guvernare a PNL. Ieri, viceprimarul liberal al municipiului Timişoara, Cosmin Tabără, a solicitat același lucru, spunând că PNL nu trebuie să mai fie ”brelocul” PSD în Parlamentul României. Tabără e nemulțumit că partidul nu susține principiile liberale în actul de guvernare.  Tișe e supărat pe noile măsuri fiscale, agreate de coaliție, care lovesc în clasa de mijloc.

”Sau ieşim de la guvernare, sau ne ducem în cap! Să fie clar: PNL trebuie să susţină măsuri liberale şi nu împotriva principiilor liberale! Să nu uite că el reprezintă un electorat care l-a mandatat cu un scop în Parlamentul României, nu doar să facă figuraţie sau să fie „brelocul” cuiva, în speţă al PSD! Dacă nu este tratat cu respect, ca un partener, dacă ideile şi principiile liberale nu există în coaliţie, care este sensul rămânerii acolo? Putem să ne dăm la o parte, să-i lăsăm să guverneze cum vor dacă nu ţin cont de nimeni şi nimic, iar cei care cred cu tărie „doar” în politica lor să rămână cu ei!”, a scris Cosmin Tabără, marţi, pe pagina sa de Facebook.

Măsurile fiscale, cheia scandalului

Liberalul este de părere că principiile sunt mai importante decât câteva luni de guvernare.

Președintele Consiliului Județean Cluj – Alin Tișe – a cerut ieșirea PNL de la guvernare. PNL și PSD nu prea se înțeleg când vine vorba de măsurile fiscale pe care ni le pregătește Guvernul.

Liberalul spune că măsurile propuse de Executiv vor ucide economia românească. Alin Tișe spune că „guvernarea trebuie să se abțină de la măsuri care lovesc direct în electoratul unuia sau altuia dintre partide”. El a zis că nu s-a discutat în partid despre ieșirea PNL de la guvernare. Este doar opinia lui.

Analistul politic Cozmin Gușă prevestește ieșirea de la guvernare a PNL doar în primăvara anului viitor, pe motiv că președintele Klaus Iohannis vrea să asigure încă stabilitatea guvernării, potrivit DC News.

CONCERT GRATUIT / Consiliul Județean Timiș o readuce pe Lepa Brena în Timișoara, după aproape patruzeci de ani

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Dominic Fritz își trage pistă de biciclete pe propria stradă
Primăria Timișoarei va începe lucrările unei noi piste de bicicliști, chiar pe strada pe care ...