Valeriu Steriu: „Duminică, PSD va obţine un SCOR ISTORIC”

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Purtătorul de cuvânt al PSD, Valeriu Steriu, a declarat, după videoconferinţa cu primarii şi cu preşedinţii de Consilii Judeţene, că liderii social-democrați vor mobiliza toate resursele de care dispune formațiunea politică în campanie pentru obţinerea unui SCOR ISTORIC. 

CITEŞTE ŞI: Cum poate fi înfrânt KLAUS IOHANNIS?

„Astăzi (luni – n.r) am avut o ședință de lucru, o discuție cu primarii și toți cei care sunt implicați în campanie, vorbim de întregul activ al PSD. A avut loc o videoconferință în care am reușit să mobilizăm tot ceea ce înseamnă resursă în PSD și vă asigur că este o resursă care înseamnă în final câteva milioane de voturi, acele voturi de care avem nevoie duminică. Toți primarii, președinții de Consilii Județene și președinții de organizații sunt prezenți în această campanie. Sunt ultimele zile și suntem convinși că aceștia vor reuși duminică să aducă un scor istoric pentru partidul nostru. Este nevoie și se poate să facă acest scor”, a afirmat, luni, la sediul PSD din Kiseleff, deputatul Valeriu Steriu, conform Mediafax.

 

Loading...

2 Comments

  1. Doamne ajuta sa se termine odata cu Indemnul asta continuu la URA, DEZBINARE si DISTRUGERE!! Cea mai MIZERABILA campanie a dulapului cu nuante extremiste .. Ma intreb, cind repeta scrisnind din dinti, obsesiv (aproape de psihopatic) ca PSD sa DISPARA, ce ar vrea „maretul Conducator preaiubit Werner” sa faca cu 1/3 din populatia Romaniei? Cum adica sa „dispara” asa peste noapte?? Este ticalos ce incearca el si gloata de coioti flaminzi care se numesc PDLN cu aceasta tara

    1. Incearca fiindca le permitem, doamna Maria !!!
      Cind ne vom trezi , nu vor mai incerca decit, poate, sa gaseasca o gaura de sarpe unde sa se adaposteasca!
      In tara asta au prins putere toate liftele straine de neam si natie, care cred ca vor reusi sa ne domine ca in vremea iobagiei.
      Sint nebuni !
      In epoca internetului nu mai e posibila iobagia !!!
      Asa ca, SA SE TEAMA !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cosmin Contra rămâne acasă în SPANIA. Se caută selecţioner
România a fost îngenunchiată la Madrid, în casa lui Atletico, pe „Wanda Metropolitano”. În acest ...