Codrin Ştefănescu: “Violeta Alexandru s-a numit cândva BAUBAU”

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, i-a găsit Violetei Alexandru, actualul ministru al muncii şi protecţiei sociale, numele anterior.

“Ministrul Muncii jigneşte, în mod inadmisibil şi oribil, milioane de oameni! Nu poţi sā afirmi în public cā românii sunt puturoşi şi au tendinţa de a muncii cât mai puţin sau deloc. Este înfiorātor sā spui lucrul acesta, chiar dacā eşti ministru PNL, fost sorosist radical şi te-ai numit cândva Baubau. Pentru cā e o prostie la fel de mare cât programul vostru de guvernare!” – a spus Codrin Ştefănescu pe pagina sa de facebook.

Citeşte şi: Pensia la 70 de ani / Viorica Dăncilă le pune la punct pe orfelinele din guvern

“Există o tendință în societatea românească de a munci cât mai puțin și cred că trebuie o justă măsură pentru a da într-adevăr posibilitatea celor care doresc, dar în același timp de a ține cont de o tendință care există în societatea și de aceea nu mă grăbesc să iau măsuri.”, a spus recent ministrul Muncii care a anunţat totodată că 150.000 de angajaţi la stat sunt în plus.

Violeta Alexandru este una dintre cele mai controversate personaje din guvernul Orban, fiind ţinta ironiilor atât ale celor din instituţiile publice cât şi userilor de pe reţelele sociale.

Ea a mai fost ministru pentru dialog social în guvernul Cioloş. Este membru fondator al Institutului pentru Politici Publice, un ONG care s-a bucurat de mai multe finanţări din partea fundaţiei lui George Soros.

Foto: Imagini din piesa de teatru „Cui îi e frică de Baubau,” Teatrul Ţăndărică din Bucureşti.
Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
O şefă a USR dintr-o comună a furat dresul şi şlapii unor colege
În vară, Ramona Dzitac, preşedinte USR în comuna Găvojdia din judeţul Timiş, a organizat o ...