Noua carte a lui Iohannis, „o colecție năucitoare de banalități”! Vezi cine spune asta (nu e de la PSD)!

Valentin Borcea Uncategorized

Frazele ieșite din penelul lui Iohannis (mai bine zis, al consilierilor) sunt într-un limbaj de lemn care jignește inteligența cititorilor.

”E drept că oamenii nu îmbrăţişează imediat schimbarea. La început, sunt foarte reticenţi. Oamenii, de regulă, sunt foarte reticenţi la schimbare.” 

”Avem un parc auto naţional foarte învechit. Asta nu înseamnă că maşina fiecărui cetăţean este foarte învechită, ci că aşa arată media valorică.”

”Educaţia nu este destinată numai copiilor şi tinerilor. Educaţia este destinată tuturor categoriilor sociale şi tuturor categoriile de vârstă.”

”Se accentuează diferenţele dintre cei mai puţin educaţi şi cei mai educaţi. Nu este nouă o asemenea ruptură. Este doar o accelerare a unei forfecări deja existente: foarfeca se deschide mai mult.” 

Iohannis însuși știe că a produs o carte tocmai bună de reciclat, o broșură care s-ar da gratis vizitatorilor de la instituțiile europene.

Am scris această carte în câteva luni de zile și probabil știți că cineva trebuie să și scoată cartea după ce o scrii. Şi atunci am găsit vechiul meu partener, Curtea Veche, care s-au arătat, recunosc, de-a dreptul entuziasmați. Nu știu de ce, dar m-am bucurat și le mulțumesc!

Când până și autorul se miră când cineva îi publică lucrarea, știi că trebuie să stai departe.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Guvernul alocă 1.400 de lei pentru copiii săraci ai României
Printr-un  program al Ministerului Fondurilor Europene, începând de astăzi, 30.000 de copii cu vârste între ...