Salvini: Extremiști sunt cei care au condus Europa în ultimii 20 de ani!

Cosmin Ţintă ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

„În această piață nu sunt extremiști, nu sunt rasiști sau fasciști (…) Extremiști sunt cei care au condus Europa în ultimii 20 de ani’”, a spus vicepremierul italian Matteo Salvini, potrivit AFP, în timpul unei manifestații a partidelor naționalist-suveraniste desfășurată în piața Domului din Milano. El a îndemnat la mobilizare pentru alegerile europene împotriva elitelor care conduc UE.

Uniunea Europeană este condusă în prezent de o „oligarhie fără rădăcini, fără suflet, care ne conduce cu o singură ambiție, aceea a supunerii și diluării națiunilor noastre’”, le-a spus manifestanților Marine Le Pen, liderul Adunării Naționale franceze (fostul Front Național). ‘”Spunem „nu’” acestei imigrații care ne scufundă țările și care pune în pericol securitatea popoarelor noastre (…) și valorile civilizației”, a mai afirmat Marine Le Pen.

Citește și: Chermeza și nedoritul tâlc din marginea Mărginimii

La manifestația de la Milano au participat, la sfârșitul săptămânii, 12 partide suveraniste din Europa și simpatizanții lor, la chemarea lui Matteo Salvini și Marine Le Pen.

Împotriva imigrației a vorbit și liderul Partidului Libertății din Olanda, Geert Wilders. „Nu putem avea încredere în elita politică (europeană). Ei vor să-și impună legile lor. Doresc să ne inunde țările cu mai mulți imigranți și nu putem permite acest lucru. Trebuie să limităm imigrația. Trebuie să oprim islamizarea Europei”, a punctat liderul naționaliștilor olandezi. La rândul său, și președintele Alternativei pentru Germania, Jorg Meuthen, i-a atacat pe reprezentanții „elitelor” europene, printre care i-a menționat explicit pe președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, pe cel al Băncii Centrale Europene, Mario Draghi, pe cancelarul german Angela Merkel și pe președintele francez Emmanuel Macron.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Copiii instituţionalizaţi din Sectorul 4 caută FAMILII TRADIŢIONALE
Căutăm părinți pentru aproape 140 de copii Primăria Sectorului 4, prin DGASPC Sector 4, extinde ...