ALEXANDRA, noua vedetă literară a concursului ”Basmele Reginei Maria”

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE SOCIAL
Alexandra Băluță a ocupat locul I la secțiunea de creație literară a concursului „Basmele Reginei Maria”, patronat de Casa Regală a României. Este al treilea an consecutiv în care fiica primarului Daniel Băluță urcă pe prima treaptă a podiumului, după ce juriul format din specialiștii Casei Regale au analizat sute de lucrări literare.
Lucrarea Alexandrei, se numește și prezintă povestea a trei surori – Lucy, Linda și Elizabeta, fiicele împăratului unui tărâm fantastic, extrem de îndepărat.
Cea de-a XIV-a ediţie a Concursului internaţional ‘Basmele Reginei Maria’, desfăşurat sub înaltul patronaj al Custodelui Coroanei Române, Margareta, şi al principelui Radu, a atins în acest an un record de 1.750 de participanţi, faţă de 700 în 2018.

Concursul, o ”instituție adolescentină”

Grădina Palatului Elisabeta a găzduit, vineri, ceremonia de premiere, la care au participat zeci de copii. Având în vedere că printre participanţi se numărau şi preşcolari, principele Radu a menţionat că aceştia au o vârstă mult mai mică decât concursul, devenit deja o ”instituţie adolescentină”.
”Aş vrea să vă spun din partea Majestăţii Sale, Custodele Coroanei, şi a mea că suntem foarte mândri de dumneavoastră, de felul în care creşteţi, ca pe nişte flori, lucrările şi tradiţia şi gândurile bune pe care cei care au construit, care au născut, Concursul internaţional de creaţie ”Basmele Reginei Maria” vi le-au dat în mâinile dumneavoastră pentru a le duce mai departe. Suntem la a XIV-a ediţie. Aceasta înseamnă 14 ani de minunată lucrare literară, de o minunată exemplificare a patriotismului, a simţului datoriei, a faptului că nimic din istoria noastră nu se pierde dacă ai suficientă iubire şi suficientă conştiinţă pentru a păstra, pentru cei de astăzi şi pentru viitor”, a spus Principele Radu.
Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cui îi e frică de Elena Udrea? Marius Ghilezan: Cel puțin trei oameni tremură!
Elena Udrea s-ar aflat deja în România. Ea a plecat din Costa Rica alături de ...