Adrian NĂSTASE denunţă plagiatul campaniei emag cu „libertatea” lui Şora

Marius Ghilezan ACTUALITATE

Poate puţină lume a reuşit să treacă dincolo de afişul campaniei publicitare a emag cu mesajul libertate în fiecare zi a lui Mihai Şora.

Fin cunoscător de artă, mult prea elitist pentru gusturile tefeliştilor care preferă „…UE” unei pinacoteci, Adrian NĂSTASE dezvăluie pe pagina sa de web (citeşte AICI !)impostura campaniei emag. Afişul cu Mihai Şora cu şal e identic cu  ambassadeurs a lui Toulouse-Lautrec. Pour le connaisseurs, Papaya Advertising e în fibrilaţie. Cea mai lăudată academie de talente publicitare, întâia printre rezistenţi, e făcută mat. Afişul ei e o copie, iar plagiatul se penalizează de orice legislaţie.

“Am fost impresionat de aceste afişe  din oras, la concurentă (sau poate un supliment alimentar subliminal) în campania electorală din aceste zile…

Tema este relevantă. „Libertatea nu trebuie doar căştigată. Trebuie păstrată”. Afişul  se adresează deci freedom fighters-ilor. O trimitere suavă şi la întâlnirile de socializare din Piaţa Victoriei.

Dar de ce a simţit oare emag nevoia ACUM să iasă cu această publicitate? Oare proprietarul majoritar al magazinului on-line – Fondul de investitii Naspers din Africa de Sud – să fi simţit o dorinţă arzătoare de a propovădui libertatea în întreaga lume? Şi, în definitiv, nu se mai vindeau televizoarele sau prezervativele de pe site-ul emag fără a li se oferi cumpărătorilor şi o „portie de libertate”?, scrie Adrian Năstase pe blogul său.

Citeşte şi: Adrian NĂSTASE: „PSD va trece printr-o „napârlire” necesară. Mulţi oportunişti sau şobolani vor sări din barcă”

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Miron MITREA, dat afară din staff-ul de campanie al VIORICĂI DĂNCILĂ
Consultanţii de campanie ai preşedintelui PSD, Viorica Dăncilă, au renunţat la serviciile lui Miron Mitrea ...