Anunţul Vioricăi DĂNCILĂ: PSD va depune Moţiunea de cenzură

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC Uncategorized

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a afirmat la un post de televiziune aseară că actualul guvern ”nu va rezista”, liderul celui mai important partid de opoziţie anunţând că va depune moţiune de cenzură în luna februarie.

Dăncilă susţine, de asemenea, că va contesta modalitatea prin care s-a organizat votul prin corespondenţă.

Citeşte şi: Adevărul despre crimele comuniste / INSCRIPŢIA mincinoasă din CIMITIRUL GHENCEA

”Preşedintele României trebuie să discute pe obiective importante pentru ţară cu un guvern indiferent de culoarea politică. Eu cred că un guvern cum este guvernul actual, care nu are majoritate, va fi un guvern care nu va rezista. Eu ştiu că Partidul Social Democrat va depune moţiune de cenzură în februarie, cât mai curând posibil, că un guvern nu trebuie dat jos de preşedintele României trebuie dat jos de către majoritatea din Parlamentul României şi eu cred că ceilalţi vor face majoritate pentru că nu vor susţine un guvern care va duce la dezastru România”, a afirmat Viorica Dăncilă, joi seară, la un post tv, potrivit News.ro.

Preşedintele PSD a anunţat totodată că va contesta modul în care s-a organizat votul prin corespondenţă, pe motiv că în străinătate s-au primit deja buletinele de vot cu numele celor din turul 2 al alegerilor prezidenţiale.

Dăncilă anunţă că are încredere în alegeri, dar că este nevoie de transparenţă în ceea ce priveşte modul în care sunt organizate alegerile, menţionând că PSD va face numărătoare paralelă pentru acest scrutin.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
OLGUŢA VASILESCU: “A început campania mizerabilă”
Mai mulţi membrii PSD au primit în cursul serii de ieri mesaje pe telefonul mobil ...