Alin Nica îl bagă pe Dominic Fritz „în ședință”

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

Lanțul de iubire dintre PNL și USR-PLUS pare că s-a frânt datorită carantinei impuse de preşedintele Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă (CLSU) Timişoara.

Dacă județul e condus de liberalul Alin Nica, Primăria și CLSU de Dominic Fritz.

Alin Nica susține că primarul a avut cadrul contextual şi instrumentele, „dar nu a făcut nimic pentru a reduce rata de infectare, ba mai mult, a trecut sub tăcere focarul de COVID de la Biroul de Urbanism, nu testează angajaţii, nu are proceduri interne şi a expus astfel populaţia la infectare, în trei cazuri prezentate în presă.”

Citește și: Timișoara intră-n carantină

Nica a mai subliniat că „de la preluarea mandatului de primar până azi, Dominic Fritz nu a avut loc nici măcar o singură întrunire a CLSU Timişoara în care să se discute şi să se stabilească şi să se aprobe un plan adaptat de măsuri anti-COVID. Primarul Dominic Fritz este responsabil de convocarea CLSU. Dacă CLSU nu reacţionează, atunci ce să ne aşteptăm la măsuri de protejare a economiei locale, de informare şi conştientizare a cetăţenilor privind pericolul! (…)”, a spus Nica, potrivit news.ro.

Preşedintele interimar al PNL Timiş a reiterat motivele pentru care nu a susţinut intrarea orașului Timişoara în carantină şi a zonelor periurbane.

Liderul liberal a cerut, de asemenea, autorităților mai multe doze de vaccin.

Majoritatea liderilor locali de opinie susțin că în Timișoara se fac cele mai multe teste COVID-19 și de aceea e rata atât de ridicată de aproape 8 la mie.

„A-l băga în ședință” e o locuțiune des folosită în fotbal, după pierderea unui meci.

Un medic timişorean a inventat una dintre cele mai eficiente imunoterapii oncologice din lume

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
PNȚCD se declară singurul partid suveranist
Congresul Extraordinar al PNȚCD, desfășurat recent la Pitești, locul în care comuniștii au pus în ...