Gabriel Marin: modelul globalist este în agonie

Andrei Marcu ACTUALITATE ECONOMIC POLITIC

Invitat într-o emisiune la Canal 33, doctorul în economie Gabriel Marin a comentat realitatea fenomenului suveranism vs progresism. El consideră că modelul globalist își trăiește ultimele zile și că realitatea e alta decât își imaginează elitele de la Bruxelles.

“Suveranismul este un subiect actual. Pentru cine citește, lucrurile curg într-o dialectică a lor. Nu e nimic surprinzător. Pur și simplu, se închid o serie de cicluri economice, o serie de cicluri politice. Unii admit, alții nu. Dar dacă ne uităm la viața de zi cu zi, vedem.

Recent, PPE a avut un Congres la București.

Pe figura lui Manfred Weber, președintele Partidului Popular European, s-a citit disperarea. Disperarea unei generații politice, a unei construcții politice și economice care dispare natural,” a explicat omul de afaceri Gabriel Marin, recent intrat în politică

Referitor la energie, Gabriel Marin: „România tot dă și nu primește nimic”

Cu acest prilej, a dezvăluit auditoriului că în tinerețe, unul dintre profesorii săi i-a explicat că “evoluțiile economice sunt obiective și ireversibile. Politicul le poate doar întârzia, dar nu le poate opri.” Modelul globalist al lui Milton Friedman, care a început în anii ’80, s-a închis, practic, în anii 2008-2010,” a conchis Marin, liderul Partidului România puternică.

Doctorul în economie a mai mărturisit că la o conferință organizată în Elveția, după criza anilor 2008-2010, unul dintre vorbitori a prevestit că această agonie va dura douăzeci de ani. “Iată că aproape au trecut cincisprezece ani,” a atras atenția interlocutorul  Simonei Muscă – realizatorul emisiunii de pe Canal 33.

Invitatul Gabriel Marin ne-a recomandat să ne uităm spre compoziția Parlamentului European, care se îndreaptă spre o conducere unică: verzii, creștin-democrații, liberalii sunt toți la un loc. Nu mai există ideologii politice. Au inventat frica de extremism, ca să-și motiveze neputințele.

„Cei din PPE sunt la fel ca foștii comuniști. Și ăia stigmatizau adversarii ca extremiști.”

“De la Pacea de la Westfalia, până la cărțile lui Kissinger, suveranismul are rădăcini istorice,” a mai spus Gabriel Marin, președintele Partidului România Puternică.

Nemurirea lui Gabriel Garcia Marquez salvează orașul natal: Aracataca putea să se numească Macondo. N-a fost să fie!

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Coaliția PNL-PSD a găsit la Comisia Europeană femeia care trebuie să deschidă lista la europarlamentare
Misterul femeii care să deschidă lista parlamentară a PSD-PNL la europarlamentare a fost dezvăluit astăzi ...