Liberalul BRĂTIANU: “Să îţi fie ruşine Klaus Werner Iohannis!”

Dragoș Nelersa ACTUALITATE POLITIC

E greu pentru orice reprezentant al Partidului Naţional Liberal să fie criticat de unul care poartă acelaşi nume cu ilustra familie care a făcut nu numai PNL un partid important ci şi România modernă.

Discuţiile de pe pagina de facebook a liberalului Bogdan-Valentin BRĂTIANU, în urma unui enunţ extrem de critic la adresa lui Klaus Iohannis, au devenit încinse.

Dar iată ce scrie  Brătianu:

“Toată ziua am aşteptat să fii măcar bărbat, dacă nu preşedinte al României. Este o lipsă totală de bun-simţ ca să nu dai un refuz tu însuţi, cu gura ta de luptător pentru „România normală”, în primul rând, în faţa celor 3 milioane de cetăţeni care te-au votat. Ai dat drumul la puhoaiele de postaci să se screamă să inventeze fel şi fel de motive, unul mai penibil ca altul pentru a-ţi justifica ţie putoarea umană. Să îţi fie ruşine Klaus Werner Iohannis! Eşti mai prost ca „proasta” şi mai arogant ca „infatuaţii”. Băsescu era mai bun ca tine. Ăla măcar ştia să se bată, nu să se ascundă după nişte postaci. MI-e jenă de jena ta. Dispari… deîndată.”

Citeşte şi: Dăncilă i-a trimis lui IOHANNIS întrebările în avans, în semn de “îmbărbătare”

Mai mulţi postaci ai lui Klaus Iohannis au încercat să scoată din top, chestiunea cu prostia contracandidatei, tema deja rostogolită, dar siluirea limbii române i-a făcut de râs.

Cea mai tare fază a fost când unul dintre postaci l-a făcut pe profesorul Sorin Paliga, fost primar PNL al sectorului 3 al Bucureştiului, comunist. Alte argumente nu mai au decât din miezul propagandei, povesteşte un alt liberal.

Explicaţie foto: Valentin Bogdan Brătianu, cel din stânga lui Ludovic Orban
Loading...

2 Comments

  1. Corect.. dar tara este plina de „activisti” iliterati politic si cu mintile inffierbintate de ataita Propaganda SRI/CIA/Bundestag.. aici este problema ca de fapt nu avem UN SRI ROMANESC

  2. Acum, planul lui IohaniSS si al „guvernului meu” OrbaniSS, pentru castigarea alegerilor prezidentiale, este sa creeze emotii si ura si sa tot arunce minciuni alarmiste despre gauri in buget (sa vedeti ce se va devaloriza leul in urmatoarele doua saptamani din cauza asta) ca sa panicheze oamenii si, apoi, sa se dea drept salvatori…
    Chestia asta a facut-o si Hitler cu NSDAP in anii 1930…
    Hitler si NSDAP au procedat identic cu IohaniSS, PNL si „guvernul meu” OrbaniSS.
    Urmariti cu atentie urmatoarele capturi video din documentarul ”Apocalipsa după Hitler”:

    https://www.facebook.com/valter.cojman/videos/2476534019066366/

    Toate aceste lucruri le cam spun de mult…:

    http://valter-cojman.blogspot.com/2018/08/nici-o-diferenta-intre-iohannis-klaus.html

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Ungaria lui Viktor Orban, sancţionată de Bruxelles cu suma de 1,5 miliarde de Euro
Bruxelles-ul intenţionează să-i administreze Ungariei o SANCŢIUNE FINANCIARĂ de 1,5 miliarde de euro pentru proastă ...