Bărbații ruși cu vârstă de armată, interziși în Ucraina

Valentin Borcea INTERNATIONAL Principal

Autoritățile de la Kiev au luat o măsură excepțională de prevenire a intrării în țară a unor „turiști ruși”, care s-ar putea să fie omuleți verzi. Toți bărbații între 16 și 60 de ani, adică exact intervalul celor apţi de luptă, nu vor avea voie să treacă graniţele Ucrainei. Decizia a fost luată conform legii marțiale, care a intrat în vigoare miercuri și care va fi în vigoare până la data de 27 decembrie.

Președintele Ucrainei, Petro Poroșenko, a scris că măsura este menită să prevină formarea unor „armate private”, precum cele din regiunile separatiste din Donbas. De asemenea, cetățenii ruși care vor fi lăsați totuși să intre pe teritoriu ucrainean vor fi controlați mai amănunțit și înregistrați în detaliu.

Potrivit BBC, aceste noi restricții au potențialul să dea peste cap întreg traficul la frontieră, mai ales că se vor întinde până după Crăciun. Mulți ruși au rude care locuiesc în Ucraina și invers. Maria Zaharova, purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe, a spus că Moscova nu se gândește să aplice aceleași reguli, deoarece ar crea o nebunie completă la frontieră.

Măsura luată, în urma arestării echipajelor ucrainiene de către serviciile secrete ruseşti în strâmtoarea Kerci din Crimeea

Președintele Ucrainei, Petro Poroșenko, a spus că se teme pe o potențială invazie rusească, după ce trei nave ucrainene, cu tot cu echipaje, au fost arestate de serviciul secret rus în strâmtoarea Kerci dintre Crimeea și Rusia.

Vapoarele voiau să ajungă în portul ucrainean Mariupol, de la Marea Azov, dar autoritățile ruse le-au acuzat că au încălcat legile frontierelor de stat. În prezent, navele sunt sechestrate în portul Simferopol iar cei 24 de marinari au fost condamnaţi la 60 de zile de arest preventiv și duși la Moscova. Ei sunt acuzați de trecere frauduloasă a graniței, faptă pentru care riscă 6 ani de închisoare.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Identităţile a 500 de milioane de clienți Marriot şi cardurile lor de credit, ţinta unui atac cibernetic
O bază de date a rezervărilor de la hotelurile Starwood, o subsidiară a lanţului hotelier ...