Se toarnă vreun serial de comedie în Parlament? Vezi ce au reușit PNL și USR pentru a doua zi la rând!

Cosmin Ţintă ACTUALITATE POLITIC

Numirea a doi judecători CCR, din partea Camerei Deputaților și a Senatului, a prins marți opoziția nu doar împărțită pe interese proprii, ci și incapabilă să adune voturile propriilor colegi pentru candidatul lor. PNL și USR au depus candidați separați și în Senat și în Camera Deputaților pentru funcțiile de judecător CCR, astfel că voturile s-au „împrăștiat” și opoziția a pierdut orice șansă să își impună favoritul.

Marea surpriză a venit, însă, la vot, unde cele două partide au reușit exact „performanța” bună de bancuri comisă luni, la votul împotriva ministrului Eugen Teodorovici:  candidații PNL și USR nu au fost votați de toți colegii lor nici în Camera Deputaților și nici în Senat. Se întâmplă în contextul în care PNL și USR susțin că după europarlamentare vor să schimbe Guvernul.

Citește și: PNL-USR, cu stângu-n dreptul prin Senat

La Camera Deputatilor, PNL are 68 deputati, iar candidatul PNL, Ioan Cupșa, a luat 63 de voturi. USR are 27 deputati, iar candidatul USR, Vlad Ștefan, a luat 25 de voturi. Situația s-a repetat la Senat, unde PNL are 25 de voturi și candidatul Daniel Fenechiu, a luat doar 24, iar USR are 13 senatori și candidatul Mircea Ursuță a luat doar 10 voturi.

PSD și-a impus candidații înscriși pentru un mandat de judecător la Curtea Constituțională a României din partea Senatului si Camerei Deputatilor în persoana lui Cristian Deliorga (fost vice CSM), respectiv Gheorghe Stan, șeful SIIJ.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
În ce condiţii SIMONA HALEP poate reveni pe locul 1 WTA?
Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) o va înfrunta miercuri ora 13:00 pe slovaca ...