DAN NEGRU AVERTIZEAZĂ: Istoria se vinde la bucată pe OLX ?

Marius Ghilezan ECONOMIC SOCIAL

„Monument istoric construit in 1869 de Împăratul Franz Joseph și prințesa Sissi, proprietatea a fost cedată statului român după primul război mondial .  Dar statul român-ăsta de acu’- a decis să nu-și exercite dreptul de preempțiune ca să-l cumpere așa că monumentul istoric e scos pe OLX la 1,3 milioane de euro.  Pe 5 septembrie e vânzarea”, scrie DAN NEGRU pe pagina sa de instagram.

 

Palatul de 7.412 mp a fost cunoscut cu numele de Hotel Carol. Este scos la licitaţie de o societate de insolvenţă printr+un lichidator. Clădirea a fost consolidată, clasa 3 risc seismic, susţin vânzătorii.
Prin art.14 din ordonanţa aşa zisă a “lăcomiei” se acordă finanţare pentru proiecte în staţiunile balneoclimaterice, până la 50%.

Prinţesa Sissi avea să scrie în jurnalul ei că staţiunea Băile Herculane este una dintre cele mai frumoase de pe continent.

În timpul domniei lui Franz Joseph, ultimul principe al Transilvaniei, Casa Imperială a făcut investiţii masive în staţiunea din Caraş Severin.

După 1989, mai mulţi şmecheri români au pus mâna pe clădiri, dar din cauza lipsei de cunoştinţe manageriale şi a creditelor împovărătoare au dat faliment.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Daniel Zamfir: “M-am trezit cu şarpele de Ponta în casă”
Tot mai puţină lume înţelege rostul alianţei dintre ALDE şi Pro România. Senatorul ALDE, Daniel ...