Viorica Dăncilă a şters pe jos cu Iohannis: “e un DICTATOR”

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Întrebată de Victor Ciutacu ce părere are despre contracandidatul său Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă a spus, joi seară, la România TV, că nu ar fi bun de nicio funcție publică.

„Nu, categoric nu ar fi bun de președinte. Nici de ministru nu ar fi bun. Trebuie să fii un om implicat. Crecd că din 365 de zile, dacă jumătate le-a muncit, ar fi bine,” a mai spus preşedintele PSD.

Citeşte şi: Cine este denunţătorul VIORICĂI Dăncilă? O „cârtiţă a procurorilor”

Dăncilă a spus că ea crede că oamenii s-au săturat de acest președinte scandalalgiu. “Românii nu vor să vadă un președinte care e întors cu cheița.”

Eu cred că mâine ar putea să dispară useriștii, udemeriștii. Ce nu-i convine, trebuie să dispară”, a declarat Viorica Dăncilă.

Cum a descris competiţia electorală?

“Este o competiție între un candidat dictator și unul care este pentru români. Eu cred că și dintre cei care l-au votat pe Klaus Iohannis în primul tur, nu-l vor mai vota acum,” a mai zis Dăncilă.

Loading...

One Comment

  1. Plavanul sustinut de un SECU IRESPONSABIL doreste Partidul MEU, Guvernul MEU, Romanii MEI, Armata MEA, SECU Meu (aici chiar ii are in buzunar!) , Procuratura MEA, etc etc etc etc Mie tare imi seamana a Dictatura Din Republica Comunista… Dar ce sa faci.. Unii sint plini de „nostalgie”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Vezi pentru ce glumă a fost taxată VIORICA DĂNCILĂ! „Ne anchetează SECURITATEA?”
Un jurnalist de la Libertatea a acuzat-o, în timpul conferinţei de presă de ieri, pe ...