Regina Maria reprezintă un model pentru VIORICA DĂNCILĂ

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Fiind rugată să nominalizeze trei femei din istorie care pot fi un model pentru ea, VIORICA DĂNCILĂ a spus dintr-o suflare REGINA MARIA, iar mai apoi Ana Aslan şi Ecaterina Teodoroiu.

„În primul rând, Regina Maria, Ana Aslan, sunt foarte multe femei care pot reprezenta un model, nu numai pentru mine ca femeie, dar şi pentru bărbaţi, pentru că modul în care s-au comportat, modul în care şi-au apărat ţara, modul în care s-au implicat, cred că merită admiraţia tuturor românilor. Ecaterina Teodoroiu, sunt multe femei care merită aprecierea noastră a tuturor”, a declarat Dăncilă, într-o conferinţă de presă, întrebată care ar fi trei personalităţi femei din istoria României, care au avut un impact major în societatea românească şi care o inspiră şi pe ea.

Citeşte şi: Cine este denunţătorul VIORICĂI Dăncilă? O „cârtiţă a procurorilor”

Întrebată dacă se consideră un model pentru femeile din România, preşedintele PSD a spus: „Acest lucru nu trebuie să-l stabilesc eu, eu nu am această aroganţă şi nu-mi place niciodată să vorbesc despre mine”.

„Eu cred că acest lucru trebuie să-l decidă femeile din România, pentru că fiecare are lucruri bune, are lucruri mai puţin bune, important este să preluăm de la toţi lucrurile bune”, a adăugat Dăncilă.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Viorica Dăncilă a şters pe jos cu Iohannis: “e un DICTATOR”
Întrebată de Victor Ciutacu ce părere are despre contracandidatul său Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă a ...