Simona Halep mărturiseşte că a pierdut finala de la Cincinnati din cauza oboselii

Marius Ghilezan Principal SPORT

 Simona Halep (1 WTA) a pierdut finala de la Cincinnati în fața olandezei Kiki Bertens, deși a avut o minge de meci. Liderul mondial a fost învinsă după două ore şi nouă minute. Scorul final: 6-2, 6-7 (6), 2-6, la capătul unui meci extrem de echilibratSimona a fost învinsă pentru că n-a mai putut să se concentreze pe mingile decisive. A acumulat probabil oboseala.

„E a treia finală pierdută, îmi pare rău că am pierdut, iubesc acest turneu și mi-aș fi dorit să câștig. Mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit. Am fost foarte obosită în această săptămână, dar a fost plăcut să joc în fața acestor fani minunați. Bineînțeles, vreau s-o felicit pe Kiki, a jucat extraordinar și merită să câștige acest trofeu. Mulțumiri sponsorilor, a fost un săptămână grozavă și sper să mă întorc la anul.

Mulțumesc echipei pentru sprijin. N-a fost să fie astăzi, dar cu siguranță vor mai urma alte finale în viitor”, a declarat Simona Halep, la festivitatea de la finalul meciului.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Deputatul Liviu Pleşoianu a depus o plângere penală pe numele lui Klaus Iohannis pentru incitare la ură și la discriminare
Moda anului 2018: depunerea plângerilor penale de către oamenii politici. Pentru a nu fi mai ...