În Bacău, morții au semnat inițiativa “Fără penali”. Cineva a pus Codul Numeric Personal al primarului pe liste

Mihai Popescu POLITIC Principal

Maria P., născută în 1941, a decedat cu 10 zile înainte să înceapă strângerea semnăturilor pentru campania “Fără Penali în funcții publice”. Faptul că a murit nu a împiedicat-o să-și completeze datele într-un tabel și să iscalească. Cum a reușit să facă acest lucru va rămâne un mister pe care să-l deslușească liderii Uniunii Salvați România, notează desteptarea.ro

Invalidare de 30%

Semnătură Mariei a fost anulată de funcționarii de la Starea Civilă Bacău care au verificat dosarele depuse de USR. Au mai fost anulate și alte peste 6.000 de semnături care nu îndeplineau condițiile legale. Mai precis, 6.155 din 22.371. Aproape 30 la sută din semnăturile depuse de USR au fost invalidate.

 

CNP-ul primarului, utilizat abuziv

Într-unul din dosarele verificate, funcționarii au avut surpriză să descopere că o persoană care semnase pentru inițiativa “Fără Penali” a utilizat chiar codul numeric personal al primarului Bacăului, Cosmin Necula.

„Trebuie văzut cine susține că acele semnături sunt false. Au existat cazuri în care primarii i-au sunat pe cetățeni și le-au cerut să-și retragă semnăturile, asta chiar în fața noastră. Alții au făcut presiuni și au încercat să-i convingă că această campanie e o prostie, lucru care nu era de competența lor”, a declarat deputatul USR  Lucian Stanciu-Viziteu.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
FINALUL EPOCII MERKEL | Angela Merkel va renunța la șefia partidului său
Angela Merkel nu va mai candida pentru un nou mandat în fruntea CDU la conferința ...