Miss Moscova 2015 a devenit noua Regină a Malaeziei

Valentin Borcea INTERNATIONAL Principal

Oksana Voevodina, în vârstă de 25 de ani, s-a căsătorit săptămâna trecută cu Sultanul Muhammad al V-lea al Kelatan și Rege al Malaeziei, în vârstă de 49 de ani, în cadrul unei ceremonii fastuoase la Moscova.

Rusoaica s-a convertit la Islam

Tânăra, fiica unui doctor, a câștigat titlul de Miss Moscova în 2015 și a mai lucrat ca model în China și Tailanda. Rusoaica s-a convertit la Islam, religia soțului, în această primăvară și a luat numele musulman Rihana. Totuși, nu a spus cum s-a cunoscut cu alesul inimii ei.

S-a mâncat halal

La nuntă, monarhul malaezian a fost îmbrăcat în costum tradițional iar tânăra lui soție a purtat o rochie lungă și albă. La petrecere nu s-a servit alcool iar toată mâncarea a fost halal, adică a respectat regulile de preparare impuse de normele islamice.

Potrivit Daily Mail, noua Regină a Malaeziei a fost și rebelă, dar și tradiționalistă. “Când eram la școală, eram o fată rea. Îmi placeau skateboard-urile, bicicletele, BMX-urile, tipii care luau parte la competiții. Îmi place să merg cu bicicleta. / Cred că bărbatul trebuie să fie capul familiei și să nu câștige mai puțin decât femeia” – a spus Oksana Voevodina într-un interviu.

Sultanul Muhammad al V-lea de Kelantan a făcut studii în Marea Britanie, Canada și Germania, de diplomație și afaceri. El este suveran ereditar al Sultanatului Kelantan, unul dintre statele care formează Malaezia. În 2016, a fost ales Yang di-Pertuan Agong al Malaeziei, titlu tradus ca Rege. Țara asiatică este una dintre puținele monarhii elective din lume.

Șeful statului este ales pe cinci ani dintre cei nouă monarhi ereditari ai statelor malaeziene. Aceștia se votează între ei, dar nimeni nu are voie să fie șeful de stat al Malaeziei până nu au fost toți în această funcție. Doar Sultanul din Kedah a fost ales suveran de două ori, prima oară între 1965-1970 și a doua oară între 2006 și 2011.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Donald Trump amenință cu taxă pe iPhone
Acțiunile Apple au căzut cu 2% după ce preşedintele american Donald Trump a sugerat că ...