Doi deputați PSD, plecați din partid, s-au reîntors după discuțiile cu Liviu Dragnea

Dragoș Nelersa POLITIC Principal

Mihai Mohaci și Mihai Popa, doi deputați care au plecat în urmă cu două săptămâni din PSD, s-au reîntors după ce au avut o discuțe tet-a-tet cu Liviu Dragnea, președintele formațiunii.

Deputatul Mihai Mohaci a declarat pentru Q Magazine că după o întrevedere cu Dragnea și după ce li s-a promis rezolvarea unor probleme semnalate, a luat decizia de a se întoarce. Mohaci subliniază că are încredere în Liviu Dragnea

Zilele trecute am avut o întrevedere cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi am discutat iar despre problemele semnalate la organizaţia din Braşov şi pe care încă le susţinem. Am primit promisiuni că acestea se vor rezolva. Pentru că noi nu am renunţat nici o clipă la valorile social-democrate şi având încredere în rezolvarea constructivă promisă de preşedintele Dragnea, am luat decizia de a ne reîntoarce în PSD, a declarat Mihai Mohaci.

Cel de-al doilea deputat reîntors în PSD, Mihai Popa ne-a spus că deși a făcut „o sută de mii de demersuri” până s-a ajuns la dialog,

Am făcut o sută de mii de demersuri, nu știu de ce s-a temporizat, dar am avut opinii principiale vizavi de anumite poziții din partid. Se pare că până nu am luat o decizie radicală, nu am fost băgați în seamă. Nu sunt 14 zile, ci doar o săptămână. Cu certitudine că voi probleme de autoritate în partid dar eu sper că colegii au înțeles că prin demersul meu și al colegului de partid Mohaci, s-a pornit o oarecare reformă în partid. Cel puțin la nivelul județului Brașov. Nu am niciun fel de critică la adresa lui Victor Ponta, nu am niciun sentiment de regret pentru toate discuțiile avute cu colegii din Pro România, care absolut toți au făcut parte din PSD. Discuțiile cu Ponta au fost principiale. Până la urmă, și partidul lui Victor Ponta este un partid de stânga. Cred că a înțeles perfect poziția noastră. Nu am plecat din PSD cu inima ușoară. Suntem vechi membri ai partidului, de 15 ani, am muncit extrem de mult. Cred că nu ne-am pus și nu ne-am afișat în poziții contrare PSD-ului. Dimpotrivă, am crezut în acest program de guvermare. Cred că nu am luat decizia greșită atunci când ne-am îndreptat către singurul partid din partea stângă a eșichierului politic, dar fiind contactați și având discuții principiale cu liderii PSD am decis să ne întoarcem,a declarat Mihai Popa pentru Q Magazine.

Ce ar fi făcut deputatul Popa dacă Liviu Dragnea nu ar fi avut discuția decisivă cu el? Ar fi votat moțiunea de cenzură împotriva guvernului Dăncilă? Iată răspunsul:

Sunt convins că nu aș fi votat moțiunea împotriva guvernului Dăncilă, pentru că cred că acest guvern face bine ce face”,a mai spus Popa.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
PSD dă în judecată ”Le Figaro”
a dat în judecată ziarul francez de dreapta Le Figaro, după ce corespondentul său de ...