Nicolae Robu loveşte sub centură candidaţii PNL la europarlamentare. Un businessman, primul pe listă?

Alina Maria Bogdan POLITIC Principal

În timp ce se discuta rezultatul sondajului efectuat pe 27.000 de subiecţi, Nicolae Robu, vicepreşedintele PNL, a şocat din nou. A scris pe facebook o postare ”CUM VĂD EU LUCRURILE ÎN PROBLEMA LISTEI PNL PT. EUROPARLAMENTARE! DE FAPT, ÎN PROBLEMA LISTEI ORICĂRUI PARTID, LA ORICE ALEGERI PE LISTĂ! Asta la doar câteva zile după ce a spus în public că Nu este oportună prezenţa pe listă a lui Crin Antonescu.

Un necunoscut onorabil, de preferat unei personalităţi sub scorul partidului

În primul rând, “dacă un partid are personalități cu scor în sondaje peste scorul partidului, atunci, fără îndoială, acestea trebuie să fie în fruntea listei (după părerea mea, PNL nu are)”

În al doilea rând, „dacă -spațiu- candidații au scor în sondaje sub scorul partidului, atunci trebuie să conteze NEAGREEREA de care ei -inclusiv cei de pe primele locuri!- au parte la electorat (evident, vorbim de percepții). Asta înseamnă că, în acest caz, este de preferat pe listă un candidat mai puțin cunoscut sau chiar necunoscut -UNUL ONORABIL, MERITUOS, DESIGUR-, care nu ține votanți potențiali departe de listă, decât o personalitate cu scor sub scorul partidului, care ar ține votanți potențiali departe de listă.”

Patronul Eurolines în pol-position?

Zilele trecute au apărut în presă numele candidaţilor la alegerile europarlamentare. Dacă fostul preşedinte Crin Antonescu nu mai e în cărţi, Vasile Blaga, Siegfried Mureşan, Mircea Hava, Cristian Buşoi, Dan Motreanu. Un site apropiat serviciilor secrete afirmă că patronul Eurolines, Dragoş Anastasiu, s-ar lăsa convins să ocupe prima poziţie, asta după ce amanta sa Hildegard Brandl a eşuat lamentabil, fiind aleasă în 2016 pe lista PNL la alegerile parlamentare.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Caramitru jr. le dă liderilor coaliţiei PSD-ALDE un ghiont menit să-i trezească
Mesajul lui Andrei Caramitru, fiul celebrului actor, fost ministru al culturii în guvernul CDR, potrivit ...