Iohannis acuză guvernanţii de practice naziste. “Omul urăşte tot ce e românesc” – a declarat Codrin Ştefănescu

Alina Maria Bogdan POLITIC Principal

 

De ziua de comemorare a Holocaustului, Klaus Iohannis a comparat actuala coaliţie de guvernare cu regimul nazist. În replică, secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a răspuns că mesajele preşedintelui sunt tot mai toxice.

„Antidotul răului nu poate fi decât o acţiune de salvare a viitorului prin recunoaşterea capcanelor ideologice şi printr-o atentă examinare a faptelor politicienilor şi a susţinătorilor lor. În ultimele şapte decenii lumea s-a schimbat. Şi totuşi instrumentele politicului au rămas aceleaşi. Să nu uităm că în numele unui aşa-zis ideal suprem schimbând legi şi capturând instituţii una câte una s-a consolidat regimul nazist. Percepţia că politicienii care reprezintă oamenii şi interesele lor au dreptul să calce în picioare adevăruri, să identifice duşmani, să dea vina pentru eşecurile lor pe diferite categorii de cetăţeni reprezintă o filosofie toxică. Astăzi, în tentativa lor nesăbuită de a se salva de justiţie şi de a-şi prezerva puterea, unii politicieni învinuiesc magistraţi, blamează multinaţionalele viclene, cum zic ei, şi diabolizează Uniunea Europeană, descrisă drept abuzivă şi trufaşă”, a declarat Klaus Iohannis.

„Cei care-i fac punctajul și care-l manevrează au trecut de la nivelul obrăzniciei la un nou nivel”

”Este halucinant, depășește orice fel de imaginație. A folosit niște termeni de o iei la goană. Omul e plin de ură, urăște tot ce e românesc. Mesajele lui Klaus Werner Iohannis sunt tot mai toxice pe zi ce trece, iar cei care-i fac punctajul și care-l manevrează au trecut de la nivelul obrăzniciei la un nou nivel – sunt mesaje care pot aduce prejudicii de imagine României în sine. Asta se vede în ceea ce declară el în ultima perioadă și peste hotare. Mesajul de astăzi e șocant, pur și simplu creează o stare de panică în cadrul opiniei publice. Nu poți să declari așa ceva decât dacă are probleme foarte grave sau așa îl învață consilierii.”, a declarat Codrin Ștefănescu la România TV.

Vicepreşedintele ALDE Toma Petcu a declarat, luni seara, că preşedintele Klaus Iohannis continuă să îi dezbine pe români, iar comparaţia cu regimul nazist este o instigare la ură.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Ordonanţa împotriva abuzurilor din justiţie trebuie promovată de îndată
Opoziţia n-are puterea de a stopa anunţata OUG privind repunerea în termenul de contestație în ...