SALVINI: „UE își va regăsi sensul și valorile în mandatul României”

Marius Ghilezan ACTUALITATE Principal

Întrebat ce va aduce nou pentru Europa țara noastră, vicepremierul Italiei Mateo Salvini, prezent la întâlnirea cu românii la Ambasada noastră de la Roma, a spus că Uniunea Europeană „îşi va regăsi sensul şi valorile” în mandatul  preşedinţiei române a Consiliului UE.

Vicepremierul Italiei speră că România va închide dosarele economice

Ce ar putea obţine România după acest semestru european? a întrebat reporterul. Matteo Salvini speră că România va reuşi să închidă dosarele  economice în primul rând, pentru că o problemă urgentă este munca, ocuparea  forţei de muncă, schimburile comerciale, pescuitul, turismul, agricultura.  “Europa nu poate să reprezinte doar o piaţă,  bănci, finanţe, afaceri, trebuie să se întoarcă şi la valorile umane şi ale familiei,” a mai spus, potrivit corespondentului Radio România Actualități. VIDEO

Întrebat despre drepturile românilor din Italia, Matteo Salvini a răspuns ca ministru, că poate să confirme – ceea ce cunoşteam deja – că este comunitatea cea  mai numeroasă, cel mai bine integrată din punct de vedere economic, cultural, comercial, şi că treaba lui este să-i protejeze. Românii, în general, sunt oameni de treabă, a mai explicat el.

În Italia sunt pest un milion două sute de mii de români. Rata infracționalității nu este mai mare decât la alte minorități. Totul ține de percepție, afirmă un cunoscut avocat.

 

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Omenirea spune adio robotului marţian Opportunity
NASA și-a luat rămas bun de la Opportunity, robotul care este de 15 ani pe ...