Alexandru Nemoianu: „Vremi periculoase ne stau în față. O perioadă de teroare de plumb”. Vezi ce spune despre USR, PLUS, ONG-uri și #rezist

Cosmin Ţintă ACTUALITATE Principal SOCIAL

Istoricul și publicistul român Alexandru NEMOIANU, stabilit în SUA, face o radiografie neiertătoare a epocii pe care o traversăm, trăgând un ferm semnal de alarmă: pentru români există o singură soluție, Ortodoxia și credința în Neam. Într-o postare pe facebook, acesta prezintă rădăcinile și pericolul globalizării și le recomandă românilor: „cu scârbă trebuie alungate amăgirile de tip USR, PLUS, ”julien”, ONG-uri, abomninația #rezist și jalnicii imbecili utili”. Redăm integral opiniile exprimate în recenta postare a lui Alexandru Nemoianu:

„DESPRE MOMENTUL ISTORIC

Istoria care se desfășoară sub ochii noștri este dominată de conflictul ireconciliabil dintre cei care își iubesc Neamul și Tradiția,”nativistii” și cei care doresc să reducă toate neamurile la disoluție, lipsă de identitate și lipsa de rădăcini, ”globalistii”.

Fără îndoială cele spuse reprezintă o reducere la esențial și o simplificare, necesară înțelegerii mai limpezi a situației în care trăim.
Ca ideologie “globalismul” folosește filozofia “societății deschise”.

Conceptul de “societate deschisă” și teoretizarea sa ,au fost făcute de către Karl Popper,un filozof austro-evreu. Lucrarea de bază și care cuprinde filozofia “societății deschise” este “Societatea Deschisă și Adversarii ei”, publicată la Londra în 1945.

Este o lucrare vastă, documentată, scrisă de un om cu minte ascuțită, o lucrare “revoluționară” și care se aseamănă în multe feluri, nu prin concluzii dar prin scopul final, mod de abordare si intentii, cu lucrarea “Capitalul” al lui Karl Marx.

În esență lucrarea lui Karl Popper caută să acrediteze câteva idei esențiale. El este un adversar feroce al “istoricismului”. Prin “istoricism” el înțelege dezvoltarea Popoarelor și societăților pe temeiul moștenirii istorice, progresului din generație în generație. Fiind împotriva “istoricismului”, Karl Popper este implicit împotriva a tot ce el înseamnă: tradiție, credință, identitate și mândrie de Neam. Toate acestea Karl Popper le consideră stări care pot genera “totalitarism”. În susținerea acestei abordari, hai să-I zicem, cu totul noi, el introduce termenul de “posibilă falsificare”. Adică, el spune că orice condiție, considerată reală și stabilă, în esență poate fi un fals și poate fi falsificată. Concluzia acestei încercări de demonstrație este afirmarea că toate stările, toate credințele și toate concepțiile sunt relative și pot fi înlocuite. De fapt Karl Popper chiar asta susține, înlocuirea tuturor trăsăturilor care definesc starea de om și persoană și creare unui “om nou”. În acest context cuvinte aspre și amenințătoare are Karl Popper pentru “teism”. Spunea el “teismul este mai periculos decât a admite un eșec, căci dă impresia că a atins o explicație finală”. Deci a crede în Dumnezeu, după Karl Popper, este un pericol social, cel mai grav, căci stă antitetic, fundamental opus, relativismului absolut propovăduit de el. Dar încă mai vehement este Karl Popper în ce privește “religia organizată”, mai simplu spus Biserica. Aceasta ar trebui “izolată” cu vehemență în opinia austriacului-evreu. (În Rusia bolșevică am văzut cum s-a făcut și prin ce mijloace această “izolare”)

Redusă la esențial lucrarea lui Karl POPPER propovăduiește un relativism absolut, înlăturarea tuturor moștenirilor istorice (până și amintirea lor), divizarea cât mai profundă a comunităților și aceasta el numește “democrație liberală”. Dar o limită, privind “libertățile”, stabilește Karl Popper, el spune că “nu poate fi acceptată toleranță pentru intolerant”. Aici este marele “caveat”, avertisment care ar trebui să ne facă să luăm mare aminte. Ce este și cine definește “intoleranță”. Căci limpede rezultă că în “societatea deschisă” ,Biserica, identitatea națională, familia sunt considerate stări ”intolerante”. Tot ce inseamna randuiala traditioala si mostenire nationala organic este inlocuit cu o spoiala democratică. O spoiala care da iluzia posibilitatii de a alege. Organizatiile politice tolerate urmaresc acelasi scop si sunt subordinate “globalismului-sodomit” trans-national,sunt gasti care au strict interese vulgar personale. Iluzia posibilitatii de a alege exista pentru o populatie care ar urma sa fie indobitocita si redusa la sclavagie salariata.

Pentru o vreme proiectul “societatea deschisă” a fost amânat. Era vremea “războiului rece” și toate resursele, inclusiv o propagandă dezlănțuită, erau folosite pentru a înfrânge țările rasaritene.
După căderea acestora proiectul a fost reluat cu furie. În fruntea lui, ca aplicant, se găsește evreul-maghiar Soros Gyorgy. El a întemeiat “Fundația pentru o societate deschisă” în 1993. Acea fundație are birouri în 37 de țări și circa 15 miliarde de dolari americani s-au cheltuit pentru promovarea ideilor “societății deschise”. Este un proiect care pune în practică “filozofia” lui Popper și modul de acțiune, modus operandi, este de a înființa “Organizații Ne Guvernamentale” “specializate” și “direcționate”. În prealabil terenul a fost pregătit de către intelectuali care s-au vândut pentru treizeci de arginți. Intelectuali care au deplâns “decăderea” Românilor,”înapoierea” lor, naționalismul lor (unul dintre ei declarând direct că, “Românii sunt buni doar că să te piși pe ei”), declarând că Eminescu și Caragiale sunt “scheletele din dulapul Românilor”. Sunt intelectuali care au fost Iude și soarta lui o vor avea. Fiecare ONG are în grijă un proiect și o instituție. Ele mai ales promovează “drepturile” tuturor minorităților: sodomitii, etnia Rom(țiganii),etc. Când se cere, ONG-urile aplică “militarizarea”, adică își cheamă în stradă membrii pentru a acționa în interesul “globalist”. Dar în esență organizațiile patronate de către “Fundația pentru o societate deschisă” militează pentru distrugerea Credinței, Tradiției, moștenirii istorice, împotriva “mormintelor strămoșilor” (pe care au crescut toate marile civilizații). Divizarea se face și prin cât mai amănunțită separare oamenilor, tineri, adolescenți, maturi, femei, bărbați. O divizare care transformă persoana în individ, egoist morbid, fiecare este împotriva tuturor, realmente “câini turbați”. Iar acestora toate li se aplică principiul ”tolerăm orice, dar nu intoleranța”. Evident “intoleranța” este definită de promotorii “societății deschise”. Aici vedem fața hâdă și tenace a “șarpelui celui bătrân”, a negativității pure.

În condițiile în care tot și toate sunt declarate ca fiind “relative” iată că unele nu mai sunt chiar așa “relative” sau, parafrazand pe Orwell,” toate sunt relative dar unele sunt mai relative ca altele”. Spre exemplu dacă cineva se îndoiește de acuratețea fenomenului “Holocaust”, il “relativizeaza”. Este trimis în închisoare, pus” la adăpost de furia poporului”. În Elveția, recent, s-a legiferat că rezervele exprimate față de sodomie,”relativizarea” ei, să fie pedepsite cu închisoarea. Iată deci că “tolerăm tot, dar nu intoleranța”, este foarte selectiva și are dinți aprigi. În mai multe feluri “tolerăm totul,dar nu intoleranța” este înlocuitorul sloganului “luptei de clasa”, cel care a făcut cu putință lagărele și temnițele bolșevice.

Globalizarea inseamna distrugerea din temelii a oricarei forme de viata traditionala si organica. Inseamna eliminarea oricarei forme de interpretare locala si individuala a fenomenelor sociale si economice si inlocuirea lor cu consumarismul si materialismul cel mai vulgar si rudimentar. Obiceiurile, credintele, moravurile, normele de convietuire urmand a fi inlcuit cu imprumuturi trans-nationale promovate de mijloace de informare mercenare, fara suflet si amorale. Pentru Romani exista o singura solutie: Ortodoxia si credinta in Neam. Cu scarba trebuie alungate amagirile de tip USR, PLUS, ”julien”, ONG-uri, abomninatia #rezist si jalnicii “imbecili utili”. Romania “tainica”, Romania frumusetii, a demnitatii si a elegantei va supravietui. Iar in acelasi timp,fara urma de timiditate sa afirmam ca actuala administratie a Romaniei este RAUL MAI MIC. Intotdeauna raul mai mic trebuie preferat.

Vremi periculoase ne stau în față. O perioada de teroare de plumb, tip cheka, Gestapo și Guantanamo ne stă înainte. Mai avem încă putință să luptăm și să alegem, între “globalism”, cu “societatea deschisă” și nativismul și dragostea de Credință, loc, Neam și Familie. Fiecare voce are importantă, fiecare gest are consecințe. Să ne aducem aminte că Domnul era gata să cruțe Sodoma dacă în ea ar fi fost zece drepți. Să ne străduim să fim unul dintre acești”zece drepți”. Dumnezeu să aibă milă de noi toți!

Alexandru Nemoianu
Istoric
USA”

Loading...

3 Comments

  1. Cati bani v-a dat PSD-ul sa scrieti toate mizeriile astea? Dar de la BOR cat ati incasat?

    1. Nemoianu e un un gânditor de elită, nu e fişte cine, Madam fara „email”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Vești despre alocații și pensii
Ministrul Muncii, Marius Budăi, spune că de la 1 aprilie alocaţiile copiilor vor fi majorate, ...