Theodor Paleologu DISTRUGE actualii șefi PNL: „o faună râncedă și toxică”, Iohannis „e de o mediocritate excepțională”

Valentin Borcea ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

Theodor Paleologu, fiul fostului fruntaș PNL Alexandru Paleologu, lovește cu sânge rece în actualul leadership al partidului istoric. Theodor Paleologu evaluează formațiunea politică din care a făcut parte într-o scrisoare adresată tatălui său. Fostul deputat și ministru dă tonul încă din primele fraze:

„Ce zici, tata, de tîmpenia de listă pe care a încropit-o PNL-ul? Te enervezi? Îți faci sînge rău? Sau rîzi în hohote precum zeii olimpieni cînd vedeau gogomăniile pămîntenilor?” Asta îți scriam chiar de ziua ta într-o postare pe Facebook (o drăcovenie care te-ar enerva foarte tare și despre care ai spune cu siguranță că imbecilizează iremediabil omenirea contemporană). Mă gîndesc că n-ar prinde rău să mai dezvolt puțin.

Theodor Paleologu continuă apoi să dea de pământ cu toate acțiunile PNL din ultimii ani, de la USL la susținerea lui Iohannis la prezidențiale.

Citiți: Băsescu se pronunță în DOSARUL Transferurilor politice: “Trebuie să aduci tineri, dar cu caracter”

  • Despre USL:

De când ai murit tu PNL-ul a mers din rău în mai rău. S-a aliat cu PSD-ul, a pus umărul la aducerea la putere a lui Ponta și Dragnea. Tăriceanu, care era atît de respectuos cu tine, și-a dat arama pe față în modul cel mai dezgustător, iar Crin Antonescu a confirmat din plin proasta părere pe care o aveai despre el. PNL-ul îmbrățișase cu voluptatea turpitudinii tot ce ai detestat și combătut în politica de după 89.

  • Despre fuziunea cu PDL:

M-am bucurat, mi-a părut bine și de fuziunea cu PDL-ul, dar bucuria mea a fost de scurtă durată. De fapt, cei mai nasoi din fostul PNL s-au aliat cu cei mai nasoi din fostul PDL (adică cu FSN-iștii din jurul lui Blaga). Eu m-am alăturat grupului parlamentar PNL din simpatie pentru Orban, care era pe atunci lider de grup la Cameră, dar a fost lucrat în modul cel mai infect de Blaga, Cezar Preda și alte asemenea figuri. Mîine-poimîine iar va fi răsturnat de un puci fesenisto-uselist, iar eu n-am de gînd să mai am de-a face cu asemenea faună. E o faună rîncedă și toxică. Îmi face fizic rău să respir același aer cu asemenea persoane.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Guvernul crează încă 4.000 de locuri de muncă. Se caută asistenți maternali pentru îngrijirea copiilor din orfelinate!
Prin noul program: ”TEAM-UP: Progres în calitatea îngrijirii alternative a copiilor”, finanţat prin Programul Operaţional ...