Nu există dovezi despre o CONSPIRAŢIE Trump – Rusia, concluziile raportului Mueller

Alina Maria Bogdan POLITIC Principal

Duminică, Robert Mueller, procurorul de anchetă al presupusei relaţii între oamenii de campanie ai lui Trump şi Moscova lui Putin, a prezentat un rezumat al concluziilor Raportului special.

Conform acestuia, nu există dovezi despre o conspirație Trump-Rusia în alegerile prezidențiale din SUA, din 2016.

Ancheta condusă de Robert S. Mueller  a constatat că nici președintele Trump, nici vreunul dintre agenții săi nu au conspirat sau nu s-au coordonat cu interesele guvernului rus în alegerile prezidențiale din 2016, potrivit unui rezumat al concluziilor consiliului special făcute publice duminică de procurorul general William P. Barr, scrie The New York Times.

Documentul ar fi putut decide viitorul politic al lui TRUMP

Totodată, raportul arată că nu există suficiente dovezi pentru a stabili că Donald Trump a obstrucționat justiția, dar a adăugat că echipa lui Mueller nu îl exonerează pe președintele SUA. „Deși acest raport nu concluzionează că președintele a săvârșit o infracțiune, nu îl exonerează”, l-a citat William Barr pe Robert S. Mueller. Documentul ar fi putut decide viitorul politic al președintelui Donald Trump, care intenţionează să candideze pentru un al doilea mandat în 2020.

Cu majoritate de voturi, Congresul a votat pentru publicarea integrală a Raportului. Procurorul general, W. BARR, spun sursele Washington Post, poate decide singur să-l facă public. În caz contrar, democraţii au anunţat că se vor adresa Curţii Supreme de Justiţie, în caz de refuz.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Netanyahu: prietena mea. Iohannis: o ignorantă
Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a reacţionat imediat și pe un ton extrem de cald la anunţul ...