Simona HALEP şi-a certat ANTRENORUL și susţinătorii. Vezi ce le-a spus!

Andrei Marcu Principal SPORT

Pe SIMONA HALEP au lăsat-o nervii în timpul sferturilor de finală de la Miami. La scorul de 4-3cu Qiang Wang pentru ea şi serviciul, după ce a pierdut avantajul dat de dublul break avut (a condus cu 4-1), Simo l-a chemat pe antrenorul său DANIEL DOBRE. Deşi nimic nu anunţa, Halep a fost extrem de acidă la adresa staff-ului său.

Simona Halep, în semifinalele turneului de la Miami! La un pas de #1!

„Când greşesc sau face ea punct, nu mai aplaudaţi toţi”, l-a muştruluit Simona pe Dobre, care a spus imediat „Am înţeles”. „Şi când am nevoie, să fie un pic mai energici băieţii ăia acolo– jucătoarea româncă s-a adresat astfel şi românilor din loja oficială. A purtat un război imaginar cu aceştia. Nervii puteau să o coste. A fost condusă cu 5-1. A reușit să producă o nouă revenire incredibilă și să câștige manșa cu 7-5. Halep a trecut de Qiang Wang (18 WTA), s-a calificat în semifinalele de la Miami și este în pole-position pentru revenirea pe locul 1 în lume.

Semifinala: Halep – Pliskova

Partida Simona Halep – Karolina Pliskova se va desfăşura vineri ora 3.00, în semifinale la Miami. Meciul este de locul 1 WTA. Sume imense de bani sunt puse în joc.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
LONDRA / “Ai autorizaţie pentru concert?”- poliţişt, către o cerşetoare cu acordeon. INCREDIBIL ce s-a întâmplat
Pe una din străzile LONDREI o cerșetoare de origină romă cânta la acordeon. Un poliţist ...