„E bine să ai încredere doar în inginerii nemți, nu și în politicieni”

Cosmin Ţintă ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Europarlamentarul PSD Andi Cristea îi pune oglinda în față lui Gunter Krichbaum, după ce Președintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag i-a transmis printr-o scrisoare șefului Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, să activeze articolul 7 din Tratatul UE pentru România, pe motiv că din 2016 guvernele române au împiedicat sistematic lupta anticorupție.

„Gunter Krichbaum, mentorul lui Siegfried Muresan si prietenul Monicai Macovei loveste din nou. Excelenta Sa, cunoscut memoriei institutionale a statului roman mai ales pentru vizitele dese la cabinetele ministrilor romani, la usa carora se transforma intr-un mielusel rugand diverse lucruri in numele diverselor interese, dovedeste inca o data ca e bine sa ai incredere doar in inginerii nemti, nu si in politicieni.

Un cocos la distanta care e un binevoitor in apropiere, domnul Kirchbaum uita ca nu mai suntem stat candidat si ca nu mai poate comanda la Bucuresti ca la un restaurant din 2006. Din 2007 Romania trebuia tratata cu respect dar nici in 2019 nu e prea tarziu.

De aceea, o reactie a Ambasadei Republicii Federale Germania in Romania fata de solicitarea domnului Krichbaum este binevenita”, a scris Andi Cristea pe Facebook.

Articolul 7 din Tratatul UE prevede sancţiuni care pot ajunge până la suspendarea dreptului de vot în Consiliul UE pentru statul membru vizat.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
INTERPRETĂRI MEDICALE / Cum a murit Iisus Hristos
Ultimele 12 ore din viaţa lui Iisus au fost ecranizate de Mel Gibson în “Patimile ...