DRAGNEA: “În Joia Mare, IOHANNIS a pus cireaşa otrăvită pe TORT”

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Mulţi creştini s-au întrebat de ce a luat preşedintele decizia de a comunica întrebările pentru Referendum chiar în Joia Mare, din Săptămâna Patimilor lui Iisus.

„Azi, în Joia Mare, am constatat că aşa-zisul preşedinte al tuturor românilor a folosit o expresie. A zis „mă adresez românilor şi nu psd-iștilor”. Iohannis zice că PSD-iștii nu sunt români. Adică el este mai român ca noi. Vreau să le zic tuturor colegilor mei să ne punem pe Facebok „Sunt român PSD-ist şi sunt mândru”. Nu e numai la Iohannis chestia asta. Am văzut o doamnă, domnişoară de la PNL care spunea că cei care nu votează cu ei sunt proşti şi needucaţi. I-am văzut şi pe ceilalţi de la încă două partide cum vorbesc despre cei care nu sunt cu ei, care nu le susţin acţiunile şi ideile fasciste, de exemplu ale celor de la USR.

Iohannis – plin de VENIN

Asta este cea mai mare diferenţă dintre noi şi ei pentru că măsurile pe care le-am adoptat şi pe care o să le adoptăm în continuare au fost luate pentru toţi românii şi pentru cei care sunt cu Iohannis, și pentru cei care au votat PSD, PNL, USR, ALDE . Pentru că noi facem pentru toată România. Ei au fost şi vor rămâne partide mici şi de interese pentru nişte nişe din societate„, a spus Liviu Dragnea la „Sinteza Zilei”.

„A ţinut neapărat ca, în Joia Mare, în Săptămâna Mare, să mai pună o cireaşă otrăvită pe un tort care oricum este plin de venin”, a mai adăugat Liviu Dragnea.

INTERPRETĂRI MEDICALE / Cum a murit Iisus Hristos

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
„Lovitură grea pentru românii noștri din Ucraina!”
Parlamentul de la Kiev a adoptat controversata lege „cu privire la asigurarea funcționării limbii ucrainene ...