Patronul a două firme cunoscute în România, arestat pentru șantaj! Procuror anticorupție, implicat!

Valentin Borcea Uncategorized

Andrei Tranga, proprietarul „La Plăcinte” şi „Andy`s Pizza”, a fost reţinut de procurorii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS) din Republica Moldova într-un dosar penal deschis pentru şantaj. Șeful instituției a confirmat pentru postul moldovean TV8 că Andrei Tranga a primit mandat de arestare pe un termen de 30 de zile, și el este vizat într-un dosar penal deschis pentru şantaj săvârşit cu scopul de a prelua afacerea unui cetățean al Rep. Moldova.

Andrei Tranga, Grigore Caramalac şi alţi doi cetăţeni unul al Italiei şi un rus ar fi implicaţi în schema de şantaj. Tot acolo este menţionat şi numele lui Viorel Morari, care astăzi a demisionat din funcția de șef al Procuraturii Anticorupție. Înainte să plece, acesta a cerut declanșarea unei anchete care să-l vizeze. Potrivit Procuraturii Anticorupție, pretinsele ilegalități care i se impută Procurorului-șef al Procuraturii Anticorupție nu au nicio bază reală

De menționat că, pe 26 aprilie, în ziua în care a fost reţinut Andrei Tranga, la adresa mai multor instituţii de presă din Republica Moldova, dar şi la adresa unor ambasade de la Chişinău, a parvenit o scrisoare anonim, în care era vizat Andrei Tranga, alături de interlopul Grigore Caramalac, alias Bulgaru, stabilit la Moscova, un cetăţean al Italiei şi unul rus, stabilit în Austria.

Antreprenorul moldovean Andrei Tranga, care intra pe piața locală în 2013 cu restaurantul La Plăcinte.  Lanțul de restaurante era deja celebru la Chișinău la vremea respectivă.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
SALVINI şi VIKTOR ORBAN cer scoaterea MIGRAŢIEI de pe agenda Consiliului UE
Doi dintre cei mai insistenţi critici ai acceptării MIGRAŢIEI de către ţările Uniunii Europene, Victor ...