Summit cu demonstrație pro-unire la Sibiu

Cosmin Ţintă ACTUALITATE SOCIAL

Militanții pentru unirea celor două state românești vor manifesta în timpul Summitului UE de la Sibiu, pentru a transmite mesajul „Romania and Moldova, better together” (România și Moldova, mai bine împreună). Membrii Platformei Unioniste „Acțiunea 2012″ și ai altor organizații pro-Unire, alături de români de pe cele două maluri ale Prutului se vor întâlni joi, 9 mai, de la ora 11:00,  în parcul din fața Primăriei Vechi a Sibiului

„Summitul UE de la Sibiu reprezintă o șansă unică a românilor din stânga și dreapta Prutului pentru a comunica un mesaj de unitate șefilor de stat și de guverne ale UE, care se vor întruni pentru a decide viitorul europei. Atenția de care se bucură România în perioada în care deține președinția Consiliului Uniunii Europene, constitue un moment favorabil pentru a transmite clar și răspicat liderilor europeni că singura șansă de integrare a Republicii Moldova în Uniunea Europeană este prin Unirea cu România, precum și pentru a internaționaliza doleanțele românilor de a se reuni într-un singur stat”, susține Ștefan Gabriel Lupu, președintele Platformei Unioniste „Acțiunea 2012″.

Acesta declarase la sfârșitul săptămânii trecute pe contul său de Facebook că a primit autorizație de la Primăria Municipiului Sibiu pentru adunarea publică pe care o organizează.

„În 2018, peste 250 de localități din Republica Moldova au declarat deschis că vor să revină la Patria-Mamă. În anul Centenar, peste 100.000 de basarabeni au ieșit în stradă pentru a cere Unirea, iar tineri de pe ambele maluri ale Prutului au mers peste 1300 de km, pe jos, în Marșul Centenarului pentru a atrage atenția autorităților de la București și Chișinău despre nevoia restabilirii adevărului istoric.

Pe 9 mai, toți unioniștii sunt așteptați la Sibiu să transmită întregii Uniuni Europene că Republica Moldova și România trebuie să meargă Împreună în Europa. Romania and Moldova, better together!”, se mai arată în descrierea evenimentului de pe Facebook.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Gîrbovan: Prin #Referendum, preşedintele IOHANNIS reia practicile COMUNISTE
Campania preşedintelui pentru #referendum privind justiţia nu găseşte public interesat. Multă lume nu înţelege. Încă ...