Activist USR: „Iisus nu a dat la săraci. I-a învățat să se emancipeze, la fel ca Marx”

Valentin Borcea ACTUALITATE ANALIZE POLITIC SOCIAL

Deputat PNL Matei Dobrovoi, care a plecat din USR din pauza politicilor anticreștine, a publica pe pagina de Facebook un articol critic la adresa progresiștilor și neomarxiștilor. Textul este intitulat „De ce urăsc ”progresiștii” creștinismul” și oferă și exemple pertinente. Nu se sfiește să compare progresismul cu marxismul și oferă și justificare.

„Progresismul neomarxist își propune să distrugă persoana, creație unică a lui Dumnezeu, sub iluzia libertății totale. Prin ștergerea oricăror repere morale, credințe, aspirații, a memoriei trecutului, el formează omul nou, lipsit de umanitate, subjugat de patimi și ușor de controlat.

Așa-zișii progresiști încearcă să-l desprindă pe om de Dumnezeu, de Biserică, ba chiar să-l poziționeze împotriva acestora, să-i cultive o ură pe motiv ca l-ar constrânge, ca ar fi învechite sau depășite. Deși clamează sus și tare toleranța și drepturile omului, ei sunt cei care batjocoresc valorile altora”

Deputatul PNL a spus că progresiștii au același scop ca și comuniștii:

„Instrumentalizarea minorităților sexuale ca și cea a proletariatului de către comuniști are aceeași finalitate, de a impune un regim nedemocratic, totalitar. În acest mod, progresismul actual își trage seva direct din comunism. Omul nou trebuie să fie lipsit de demnitate, de responsabilitate, rupt de legătura cu înaintașii săi, societatea trebuie să fie uniformizată pentru ca să poată fi mai ușor controlată.

Izolat și însingurat, fiind despărțit de Dumnezeu, de Biserică, de familie, omul devine un simplu instrument la cheremul statului sau al unor ideologi.”

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Ungaria îi retrage sprijinul lui Manfred Webber: Ne-a ofensat și nu-l votăm președinte CE!
PPE se fărâmă încet-încet, cu puțin timp înainte de alegerile europarlamentare. Viktor Orban a anunțat ...