A MURIT la 56 ani. Lui COSMIN CONTRA, el i-a văzut calităţile de antrenor

Andrei Marcu ACTUALITATE ECONOMIC Principal

A fost 15 ani acţionar la Dinamo. Apoi a răscolit amintirile şepcilor roşii. Le-a adus în prim plan. U. Cluj îi datorează enorm. S-a mutut ulterior la Petrolul Ploieşti. Era în liga a lll-a când l-a adus pe COSMIN CONTRA, antrenor. I-a dat şansa să se afirme.

Omul de afaceri Florian Walter a murit duminică seara la vârsta de 56 de ani, la Spitalul Clinic de Urgenţă „Floreasca”, după ce a fost operat de doctorul Șerban Brădișteanu. A suferit un atac cerebral. După intervenţia chirurgicală pe aorta abdominală, potrivit celor apropiaţi, era ţinut doar pe aparate.

Necazurile cu justiţia i-au creat stresul care a provocat ruperea pereţilor vaselor de sânge.

Florian Walter,Claudiu Niculescu.

Florian Walter, pe numele său Florin Buşcă, a intrat în fotbal în urmă cu aproximativ 15 ani, ca acţionar al lui Dinamo. Bun prieten cu Cristian Borcea, a cotizat ani buni la Dinamo alături de Nicolae Badea, Gigi NeŢoiu, Vladimir Cohn, Vasile Turcu, Ioan Becali şi Dragoş Săvulescu.

În perioada în care era acţionar la Dinamo, lume nu-l cunoştea. A apărut în prim plan odată cu ascensiunea U. Cluj.  A fost patronul Romprest şi a sponsorizat mai întâi Dinamo şi unele secţii ale clubului. Apoi a urmat episodul Ploieşti şi fuga din ţară.

După retragerea din fotbal, Florian Walter a plecat din ţarp, dar a fost prins şi a ajuns la închisoare pentru constituire de grup infracţional şi operaţiuni financiare din sfera evaziunii fiscale şi a spălării banilor. Prejudiciul din dosarul respectiv a fost de 20 milioane euro.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Pe cine vede Traian Băsescu, MARELE CÂŞTIGĂTOR în alegerile din 26 mai?
Prezent la Timişoara, cu o zi după vizita lui IOHANNIS, fostul președinte Traian Băsescu, a ...