Marcel Ciolacu, uns șef peste deputați

Cosmin Ţintă ACTUALITATE POLITIC

Deputatul PSD Marcel Ciolacu a fost ales preşedinte al Camerei Deputaţilor, post rămas vacant după condamnarea lui Liviu Dragnea. Ciolacu a obţinut 172 de voturi, în timp ce deputatul PNL Raluca Turcan, susţinută şi de PMP şi USR, a obţinut 100 de voturi.

Al treilea om în stat începând de joi, Marcel Ciolacu a fost unul dintre oamenii de încredere ai lui Liviu Dragnea, cu care obişnuia să meargă la pescuit. Din această postură a fost numit vicepremier în Guvernul Tudose, moment în care a trecut în barca premierului de atunci. În tinereţe, Ciolacu vâna alături de Omar Hayssam, sirianul condamnat pentru terorism.

Potrivit CV-ului afişat pe site-ul Camerei Deputaţilor, Ciolacu a absolvit Facultatea de Drept a Universității Ecologice. Între 2008 și 2009 a urmat și un curs de perfecționare în domeniul securității și apărării naționale la Colegiul Național de Apărare București, catalogat de presă drept „fabrică de diplome pentru politiceni”. Tot la capitolul studii figurează cu un master la SNSPA Bucureşti.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
BOMBĂ ELECTORALĂ / Cei mai mulți români FĂRĂ SERVICIU au votat PNL
Institutul Român pentru Evaluare și Strategie – IRES – a dat publicității o serie de ...