TELEORMAN / Eugen Teodorovici a vorbit despre DRAGNEA. VIORICĂI DĂNCILĂ i-ar fi căzut fața

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

O numeroasă delegație din conducerea PSD a fost prezentă la Teleorman, cu prilejul alegerilor din filială. Potrivit surselor Evz.ro, Eugen Teodorovici a lăsat o parte din audiență cu gura căscată și pe alta în ropote de aplauze atunci când a spus de la tribună: O numeroasă delegație din conducerea PSD a fost prezentă la Teleorman, cu prilejul alegerilor din filială. Potrivit surselorEvz.ro, Eugen Teodorovici a lăsat o parte din audiență cu gura căscată și pe alta în ropote de aplauze atunci când a spus de la tribună:
„Nu m-am înțeles tot timpul foarte bine cu Liviu Dragnea, dar meritele sale sunt incontestabile!”. În acel moment toți delegații PSD au izbucnit în aplauze, ridicându-se în picioare. Eugen Teodorovici a continuat: „Nu mă voi dezice NICIODATĂ de Liviu Dragnea!”.
În acel moment s-a produs stupoare la prezidiu, iar unul din martorii oculari a descris reacția Vioricăi Dăncilă: „I-a picat fața…Nu știa cum să reacționeze”.
Unele surse spun că aceasta nu a aplaudat.
Reacția Vioricăi Dăncilă este explicabilă în condițiile în care ia în calcul extrem de serios o candidatură la președinția României. Potrivit cotidianului local „Teleormanul” , la conferința de presă preşedintele PSD, Viorica Dăncilă a fost întrebată „dacă este în sondajele comandate pentru stabilirea candidatului social- democrat la alegerile prezidenţiale din noiembrie anul acesta. Răspunsul a fost că da, este în toate sondajele şi aşteaptă să vadă în ce măsură se poate angaja în această luptă pentru a câştiga, efectiv, alegerile prezidenţiale,” spun sursele evz.ro

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
EXCLUSIV | POZA primului soldat ROMÂN care a intrat în Chișinăul eliberat acum 78 de ani, găsită în arhive
La 16 iulie 1941, Armata Regală Română intra în Chișinău, pe care îl elibera după ...