Vezi cu cât vrea să vândă Becali FCSB! Scor astronomic

Marius Ghilezan SPORT

Situaţia FCSB nu e roză. Situat în clasament între Voluntari şi Clinceni, pe locul 10 în campionatul naţional, clubul lui Gigi Becali se clatină. Având mulţi jucători accidentaţi, cu o perspectivă sumbră de a trece de Mlada, un fel de Chiajna cehesc, nu mai e dispus să piardă bani şi a anunţat că poate vinde FCSB, cel mai devreme, peste un an. 

Citeşte şi: SONDAJ CURS / Cine ar fi CHALLENGER-UL lui IOHANNIS?

„Nu am venit la 60 de ani să mă judecaţi. Să vă spun un lucru. Să vă spun un lucru tuturor. Mi-aţi luat numele, palmares, stadion, ce mai vreţi de la mine? Nu v-a convenit de Becali. Stadionul l-aţi luat. Să mă lase în pace. Să fie sănătoşi! Suporterii să înţeleagă că asta e strategia mea de a mă califica în Europa. Eu nu sunt idiot să arunc cu bani. Dacă nu mă calific anul ăsta şi nici anul următor, eu dau echipa oricui. Sacrific totul pentru bani. O dau cu 200 de milioane de euro. Nu o dau cu două milioane de euro”, a declarat Gigi Becali, luni dimineață, la ProX.

FCSB trece printr-o perioadă dificilă. Antrenorul Bogdan Andone a fost dat afară după patru meciuri. Clubul a ajuns la trei înfrângeri consecutive în Liga 1.

Joacă joi cu Mlada în Cehia, returul. În tur, la Bucureşti, a fost 0-0.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Autobuze Mercedes-Benz Hibrid pentru străzile din București! Este un model premiat INTERNAȚIONAL
Primarul general Gabriela Firea a anunțat care vor fi noile autobuze care vor circula pe ...