TRAIAN BĂSESCU a recunoscut. El e e TURNĂTORUL PETROV

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

Traian Băsescu a recunoscut joi, în premieră, în faţa judecătorilor de la Curtea de Apel Bucureşti, că în perioada în care era student la Institutul de Marină din Constanța a dat două note informative pe care le-a semnat cu numele conspirativ “Petrov”.

Consiliul Național Pentru Studierea Arhivelor Securității (CSNAS) a cerut magistraţilor să constate colaborarea lui Traian Băsescu cu Securitatea. Ieri a fost primul termen de judecată.

Fostul preşedinte a mai spus că pe vremea când era student la Institutul de Marină din Constanţa nu ştia că numele de Petrov este unul conspirativ. Cele două 2 note informative, descoperite în alte dosare de urmărire informativă, evidenţiază că Traian Băsescu turna cetăţeni cehi, pe care i-a întâlnit pe litoral, precum şi pe  un coleg care era bănuit la vremea respectivă că ar fi vrut să fugă în străinătate.

Citiţi: Decapitări de lideri locali în USR / Născut talent, a murit speranţă

CNSAS le cere judecătorilor să constate colaboarea fostului preşedinte cu Securitatea. În replică, Traian Băsescu respinge categoric existenţa oricărui angajament.

Potrivit Consiliului, Băsescu ar fi fost recrutat de Securitate în 1973, în perioada în care era student la Institutul de Marină.

Din dosar lipseşte angajamentul semnat de fostul președinte, iar CNSAS spune că dovada ar fi fost distrusă în 1979.

Traian Băsescu s-a bazat mereu pe dispariţia dosarului de la Securitate, ordonată de Partidul Comunist Român, în care el de tânăr devenise cadru de nădejde.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Bianca Andreescu va juca FINALA de la US OPEN cu Serena WILLIAMS
Noua vedetă a tenisului mondial e românca ​Bianca Andreescu de doar 19 ani. Fiind pe ...